Üçüz hayali

Mrvsrht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
28
0
36
İstanbul
hep bi üçüzlerim olsun istemişimdir doğal yoldan şunu yiyin için veya doktora danişın ilaç kullanin 3cüz olabilir dediginiz kocakari ilaci veya bilimsel bi yöntem var mi bildiginiz tabi herseyin hayirlisi rabbim ne eylerşe guzel eyler ama çok istiyorum üçüzlerim olsun:2:

canım allahtan iste hayırlısıysa verir zaten
olmazsa da inşallah bir taneside olurda peşine birtane daha daha derken tamamlarsın üçlemeyi inşallah :)

İnsallah ama bi seferde uc tane daha kolay 3 tane farkli dogum gozum yemio zaten dogumdan cok korkan biriyim:)

evet hepsi bir anda oluyor,tek tek doğurmaktansa daha kolay gibi oluyor ama inan bakımı bu dediğin kadar kolay değil:)) tabiki sevgisi bambaşka birşey.doya doya,her an bir çocuğunu sevebiliyorsun.. tadı başka.. çok başka.. rabbim gönlüne göre versin inşallah

evet hepsi bir anda oluyor,tek tek doğurmaktansa daha kolay gibi oluyor ama inan bakımı bu dediğin kadar kolay değil:)) tabiki sevgisi bambaşka birşey.doya doya,her an bir çocuğunu sevebiliyorsun.. tadı başka.. çok başka.. rabbim gönlüne göre versin inşallah

benımde hep hayalımdır hep sanslı gormusumdur ıkız ucuz cocukları olanları
benımde dualrımda arastırıyorumda dogla yoldan nasıl olabılır dıye ama aıledende gelmesı gerekıyormus cogul gebelık sanırım

canım ben senın yazdıkalrını okuyorum arada yanlıs hatırlamıyorsam 37.haftda dogum yapmıstın dımı
aslında sormak ıstedıgım bı kac soru var sen klomenlemı hamıel kaldın hamılelık donemın nasıl gectı bırde bebeklerınde dogumdna sonra hehangı bı sorunla karsılastın mı aslında bu sorum butun ıkız ve ucuz annelerıne sormak ıstedıgım soru
yanı tek gebelıkte bıel bebeklerde neler oluyro goruyoruz cogul gebelık daha rısklı olsa gerek
ınsallah rabbım herkesın gonlundekını hayırlısıyla verır

Valla ne diyim allah akil versin cogul gebelik isteyenlere ozenilecek hicbi tarafi yok
Benim iki kizim var 3 aylik

Valla ne diyim allah akil versin cogul gebelik isteyenlere ozenilecek hicbi tarafi yok
Benim iki kizim var 3 aylik

iki ,üç bebeğin bi anda olması kulağa hoş geliyor ama bakımı çok zor.hele birde prematüre doğan bebeklere , normal bebeklere göre daha çok dikkat edilmesi gerekiyor.

hiç hiç hiç tavsiye etmem.çok zor bişey.bence siz bu fikrinizden vazgeçin.benimde 50 günlük ikizlerim var ve çıldırmak üzereyim.ikisi aynı anda ağladığında elin ayağın birbirine giriyor.tek bakmak pek mümkün değil.

bende tek başına büyütenlerdenim ....ama kafayı yiyim psiklojim bozulsun eşimle bi boşanma noktasına geleyim gün evvel yaşlanayım dersen o başka......

ikiz, üçüz çok tatlı oluyor ama bakması çok zor bence etrafımdaki ikiz annelerinden biliyorum hep si nerdeyse kafayı yiyor heleki teksen yandınnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: tek çocukla bile bazen baş edilmiyor allah herkesin gönlüne göre versin :34:

ayyy zordur tabi ama nasil bi duygudur uc tane ufacik seye sahip olmak okadar cok istiyorumki inan tarif edemem ins imkan olurda ucuzlerimde olursa parasal anlamdada rahat olursak tjtarim bi cocuk bakicisi bi ev islerini yapicak bi yardimci hem iki kisi ekmek yer hem ben ucuzlerimle mutlu mesut otururum aksam isten gelirim sarilirlar bana uc tane ufak mikrop:)ayy simdiden heycan basti ne kadar sanslisiniz ya :)))))) su klomen nedir nasil kullanilir banada anlatin bende gidicem doktora banada kullandir diycem belki bi ihtimal allah nasip ederse alirim ustanesini kucagima bu arada kizlar vucutta cok deforme oluyor mu?

maddi durumun iyiyse o ayrıı yormaz seniiii ama ikzi o kadar zorkii üçüzü düşünmek bile istemiyorum iyiki üçüzüm yokkk

Benim ucuzlerim var bende yanlız bakmıyorum gündüz bakıcım var gecede annem var ama kafayı yemek uzereyim
Yanlız baksam şimdiye delirirdim uykusuzluk yorgunluk çok zor allahım bütün ucuz annelerine güç kuvvet versin
Ne kadar da yardımcın olsun cocuklar hep anneyi istiyor
Çok güzel bir duygu o ayrı sevgileri yetiyor insana ama bir yere kadar
Hayırlısı olsun hakkınızda allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin insallah

bende küccükken cok sevdigim ücüzler diye bir cizgi film vardi. taa o zamanlar evlenince ücüz bebegim olsun diodum. ücüz istiorum reglimin günü tam 3 gün gecti haftaya doktora gitcem hayirlisi bakalim.

hadi ikizi anlarimda ucuzden bahsediyorsun :27::27::27::27:
benimde ultrason resmimde 2. bir karalti var suphelendim ikizmi diye
basta heyecan basti ama ben yurtdisindayim ve yolculuk cok uzun . uzakdogudayim
bir kizimda var 3 yasinda nasil gider gelirim nasil bakarim buralarda . onlari dusununcede ins degildir
saglikli ahsen evlat olsun tek tek olsun diye dusunuyorum. Allah tabiki en guzelini bilir ama durumumdan oturu sanirim
korkuyorum ben ikizden. benim kizim coook zor bir bebeklik gecirdi kolikti bir tane daha olsa sanirim bakirkoye yatardim.
ay o uykusuz geceler 3 ay uykusuz kaldim gozum acik yabanci insanlari evde yururken gormeye baslamistim artik
Allah ikiz ucuzlere yardim etsin cooook zor tahmin edebiliyorum.

ya ben o kadarda zor oldugunu dusunmuyorum bence bi kadin degil ucuz besiz bile bakicak guce sahip:) kizlar peki dogal yollami gebe kaldiniz 3uzlere siz ?ikizler bana pek sempatik gelmiyo dortduz besiz olsa bile inanin hayir demem belkide cahillik hic cocuk bakmadigim icin oyle dusunuyorum fakat ne biliyim ya harika bi duygudur sanirim dusunsenize herkes hastaneden tek bebekle ckarken sen 3 bebekle cikiyosun ayyy harika yaaaa muhtesemmmm:))))

Gebelik konularına yazdığım ilk mesaj olacak, bu yüzden heyecanlandım biraz;

Çoğul gebelik istem dışı olur zannederdim, hem de üçüz:))

Timsal 1 evlât yetiştirmenin imkânsızlığını düşünürken 3 evlâda hevesleniyorsunuz. Cesaret apayrı bir haslet, maşallah size.

Nur topu üçüzcükleriniz olsun dilerim :)

Back
X