Ücüz redüksiyon? :(

Nilos1

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
2
0
6
Almanya
Selam,
ben cok yeniyim. Almanyadan katirliyorum ve türkcem okadar iyi degil insallah yinede sorunlarimi anlata bilecegim.
Su an 10 + 4 hafatsinda hamiliyeyim..iki hafta evel baktiginda doktor ikiz dedi...persembe baktiginda ücüz. Bir yumurtanin ikizleri ve bitane tek. kac günden beri kara kara düsünüyoruz..ne yapalim. Vucüdüm kaldirmiyor...calisma yasagi verdi bana doktor. yasim 37. Redüksiyon yaptiracagiz ama nasil? Istanbuldaki dokturuma ulasamiyorum. Herhalde Amerikan hastanesine yine gidecegiz. Biri bana yardimci olabilirmi...bu probleme yasiyan...almanyadan kac gün Istanbula gelmem lazim. Iki cocugum okula gidiyor onlari birakip haftalarca kalamiyorumb i yerde. Allahim sen bana yol göster.

Slm bende belçikada yaşıyorum ben 2010 yılında türkiyede tüp bebek yaptırdım ordaki dr ikiz dedi sonra belçikaya gelince dr kontrole gittim ve üçüz dedi dr
Banada redüksiyon teklif etti ama istemedim çok zor hamilelik geçirdim çok hastanede kaldım ama onlar için herşeyi göze aldım
Kızlarım 33 haftalık doğdular sağlıkları iyiydi kilo almak için küvözde kaldılar
Allah yardımcın olsun zor bir karar

mrb, bende redüksiyon yaptırdım, 10 gün arayla iki sefer yapıldı, çünkü yapılan işlemden sonra bebek hala yaşıyodu, tabi benim beşizdi, bunu iki sefer yaptırmak Zorunda kaldım, senin bir sefer yapılacak bu işlem ama belli de olmaz, hemen sonlanmayıp yeni işlem gerekebilir, sınrasında kanaman olup, dr. uçuşu yasaklayabilir, yani süreç uzun olabilir demek istemiyorum, inşaallah yaşamazsın ama olumsuzlukları da düşün ve bir ayı göze al,bu arada almanyada yaptıramıyo musun bu işlemi? yani orada devam etmen daha iyi olur senin için, sonuçta çoğul gebelik riskli ve türkiyeyle her zaman bağlantı kurman zor, ikiz yada üçüz olarak inşaallah en doğru kararı verirsin

Aslınd birisinde duyduğumuzda ayyyy ne güzel deriz ama zor bir şey ve en kötüsü rediksiyona karar vermek.bende iki hafta sonra yaptıracağım ve çok korkuyorum.İstanbulda iyi bir hoca önerirseniz sevinirim.görüşmek üzere...

Selam,
ben cok yeniyim. Almanyadan katirliyorum ve türkcem okadar iyi degil insallah yinede sorunlarimi anlata bilecegim.
Su an 10 + 4 hafatsinda hamiliyeyim..iki hafta evel baktiginda doktor ikiz dedi...persembe baktiginda ücüz. Bir yumurtanin ikizleri ve bitane tek. kac günden beri kara kara düsünüyoruz..ne yapalim. Vucüdüm kaldirmiyor...calisma yasagi verdi bana doktor. yasim 37. Redüksiyon yaptiracagiz ama nasil? Istanbuldaki dokturuma ulasamiyorum. Herhalde Amerikan hastanesine yine gidecegiz. Biri bana yardimci olabilirmi...bu probleme yasiyan...almanyadan kac gün Istanbula gelmem lazim. Iki cocugum okula gidiyor onlari birakip haftalarca kalamiyorumb i yerde. Allahim sen bana yol göster.

Allah yardımcın olsun arkadaşım ama kendi sağlık durumun ve çocuklarını düşünerek bir karar ver hakkınızda hayırlısı olsun

merhaba gerçekten çok zor bir karar ne yazıkki bende yaşadım aynı durumu tek fark benim beşizdi önce 2 sonladırma yapıldı ama sonrasında 3.de gerçekleştirdi doktor yalnız işlemden sonra seyahat yasağı vermişti bana yani öle 2 günde hemen oldu bitti olmaz canımya o yüzden almanyada yaptırma imkanı varsa orda yaptır hem senin hemde bebeklerin için bu sağlıklı olur sanki
işlem çok zor değil ama işte o vicdan yokmu o insanı çok yıpratıyor.hiçmi üçüz taşıma şansın yok canım doktorla o olasılığıda konuştunuzmu acaba.
ben istanbulda yaptırmadım başka bir şehirde oldu eğer istersen doktorun telini özelden yazarım onunla konuşursan belki daha iyi fikir edeinebilirsin

allah yardımcın olsun

Istanbula gittim ...geri döndüm...ilk günler cok kötüydum...ve halen daha zor kaldiriyorum bu aciyi ama dogru yoldu buna eminim. Yinede tsk ederim

Back
X