Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bildiğiniz ucuz ve güzel burun estetiği yapan doktor var mı ?
Ben ayhan gültekine yaptırdım kayseride 1200 tl aldı istediğimin aynısını yapmış ama ben revizyon düşünüyorm yinede
Canim ben erzurumda ssk hastanesinde op.dr yucel sarialtina oldum plastik cerrah ve bos gunu yok ozellikle sehir disindan gelenler cok suoer bir doktor kapali ameliyat oldum asil şooook sadece 250 tl hastane ye yatirdik baska ucret yok hepsi bu ..oglumu hasteneye goturmustum tesadufen bilgi islemde calisan birisine sormustum o soylemisti 30 yillik koca burnumdan kurtuldumm::)) istersen hastaneyi arayip gorüsebilirsin..
sadece 250 tl mi ? valla çok iyiymiş canım ya ben 2500 den aşağı olmaz diye düşünüyodum .
bende buraya girdim gireli yazıyorum cevap yok emre ilhan 1. tercihim ama nejdet uçarın yaptıgı burunlarıda çok merak ediyorum bı bulabılsem amelıyat olanları bı sesımızı duysalar :)
canım bahadır baykal var benim bildiğim. iletişim bilgileri fiyatlar için linke tıkla: burun estetiği fiyatları ayrıca sitede başka birçok bilgiye ulaşabilirsin.
Canim ben erzurumda ssk hastanesinde op.dr yucel sarialtina oldum plastik cerrah ve bos gunu yok ozellikle sehir disindan gelenler cok suoer bir doktor kapali ameliyat oldum asil şooook sadece 250 tl hastane ye yatirdik baska ucret yok hepsi bu ..oglumu hasteneye goturmustum tesadufen bilgi islemde calisan birisine sormustum o soylemisti 30 yillik koca burnumdan kurtuldumm::)) istersen hastaneyi arayip gorüsebilirsin..
hem ucuz olacak, hem burnu güzel yapacak....
ahhhh... ahhhhh....
bende arıyorum bakalım...![]()