ucuz ve güzel burun estetiği yapan doktor

bende buraya girdim gireli yazıyorum cevap yok emre ilhan 1. tercihim ama nejdet uçarın yaptıgı burunlarıda çok merak ediyorum bı bulabılsem amelıyat olanları bı sesımızı duysalar :)

kızlar bildiğiniz ucuz ve güzel burun estetiği yapan doktor var mı ?

artı kbb izmirde murat uygur herkes 3000-5000 arası yaptırırken ben 1750 ye yaptrdm.ssk falan var mı ara bir istiyorsan orayı ve burnumda ancak bu kdr iyi olabilirdi:)

kızlar bildiğiniz ucuz ve güzel burun estetiği yapan doktor var mı ?

Canim ben erzurumda ssk hastanesinde op.dr yucel sarialtina oldum plastik cerrah ve bos gunu yok ozellikle sehir disindan gelenler cok suoer bir doktor kapali ameliyat oldum asil şooook sadece 250 tl hastane ye yatirdik baska ucret yok hepsi bu ..oglumu hasteneye goturmustum tesadufen bilgi islemde calisan birisine sormustum o soylemisti 30 yillik koca burnumdan kurtuldumm::)) istersen hastaneyi arayip gorüsebilirsin..

Ben ayhan gültekine yaptırdım kayseride 1200 tl aldı istediğimin aynısını yapmış ama ben revizyon düşünüyorm yinede

Canim ben erzurumda ssk hastanesinde op.dr yucel sarialtina oldum plastik cerrah ve bos gunu yok ozellikle sehir disindan gelenler cok suoer bir doktor kapali ameliyat oldum asil şooook sadece 250 tl hastane ye yatirdik baska ucret yok hepsi bu ..oglumu hasteneye goturmustum tesadufen bilgi islemde calisan birisine sormustum o soylemisti 30 yillik koca burnumdan kurtuldumm::)) istersen hastaneyi arayip gorüsebilirsin..

sadece 250 tl mi ? valla çok iyiymiş canım ya ben 2500 den aşağı olmaz diye düşünüyodum .

sadece 250 tl mi ? valla çok iyiymiş canım ya ben 2500 den aşağı olmaz diye düşünüyodum .

Canim hastane karsiliyormus bende hic yokdan ameliyat oldum ve cok memnunum ama hastanenin eski adini yazmisim palandöken hastanesi olacakti dr arastirabilirsin hastanenin sitesinde var valla millet kuyrukta::)))) kbb cilerde yapiyo ayni fiyat..

bende buraya girdim gireli yazıyorum cevap yok emre ilhan 1. tercihim ama nejdet uçarın yaptıgı burunlarıda çok merak ediyorum bı bulabılsem amelıyat olanları bı sesımızı duysalar :)

canım emre ilhanın yaptığı burunlar çok bu sitede kızlar var bende ekli msj hakkın dolduysa rahatlıkla yardımcı olurlar.fotoları var süperrtr

canım bahadır baykal var benim bildiğim. iletişim bilgileri fiyatlar için linke tıkla: burun estetiği fiyatları ayrıca sitede başka birçok bilgiye ulaşabilirsin.

siz bahadır baykal'a ameliyat oldunuz herhalde.6tane mesajınız var hepsinde de bahadır baykalın linkleri var.İlginç....eğer ameliyat olduysanız resim koymanız ve fikir vermeniz daha mantıklı olur başka türlüsü reklama girer.İnsanları yanlış yönlendirmemek gerek.

ya erzuruma bile giderim çok ciddiyim benm ayırabileceğim 2-3 bin en fazla daha uygun olursa daha iyi çünkü ailem estetiğe karşı :s sule_esirci@hotmail.com doktorun numarası ve sizin önceki simdiki resimlerinizi görebilir miyim ve sorun yaşadınız mı hiç nasıldı

hem ucuz olacak, hem burnu güzel yapacak....:ssz::ssz:

ahhhh... ahhhhh....

bende arıyorum bakalım...:ssz:

bende arıyroum yaaa bende nerdeymıs o 250 yapan adı dr thalıa ben hacettepeyle gorusmeye gıdıcem uygun olursa sanada soylıyımmı bakıcakmısın devlet hastanesınde yapma fıkrın varmı canım

Back
X