ucuz ve güzel burun estetiği yapan doktor

bende arıyroum yaaa bende nerdeymıs o 250 yapan adı dr thalıa ben hacettepeyle gorusmeye gıdıcem uygun olursa sanada soylıyımmı bakıcakmısın devlet hastanesınde yapma fıkrın varmı canım

canım hem ucuz hem maharetli bir doktor bulmak, samanlıkta iğne aramak gibi....

açıkcası revizyon için 10-15.000 vermek ağırıma gidiyor... bence estetik burun için alınan ücret çok fahiş düzeylere fırladı...

o yüzden bu kadar para vermeyeceğim sanırım...

bir arkadaşım yeni ameliyat oldu... onun sonucunu bekliyorum... olumlu olursa o doktora olacağım inşallah...

5000 liraya oldu... bana da uygun bir fiyat...

Canim ben erzurumda ssk hastanesinde op.dr yucel sarialtina oldum plastik cerrah ve bos gunu yok ozellikle sehir disindan gelenler cok suoer bir doktor kapali ameliyat oldum asil şooook sadece 250 tl hastane ye yatirdik baska ucret yok hepsi bu ..oglumu hasteneye goturmustum tesadufen bilgi islemde calisan birisine sormustum o soylemisti 30 yillik koca burnumdan kurtuldumm::)) istersen hastaneyi arayip gorüsebilirsin..

Merhaba ,umarim site ye giriyorsunuz da mesajimi görürsünuz :) herhangi bir saglik probleminiz mi vardi da bu sekilde oldu , eger saglik probleminiz olmadan bu sekilde hesapli yaptiysa( Ayrica Resimdeki siz iseniz çok güzel yapmis ) hemen kosa kosa gidip ben de yaptiricam beni bilgilendirirseniz çok cok mutlu olurum

Dr. Ercan Demiray. Hem çok başarılı burunlar yapıyor, size hayal vaad etmiyor yüzünüze en uygun burunu yapıyor hem de oldukça uygun fiyatları. Kesinlikle tavsiye ederim.

Valla ben veli aslana yaptirdim seklinden memnunum ama açık ameliyat yaptığı için burnumun ucunda iz kaldi gel revizyon yapalim diyor ama ben istemiyorum tekrar ameliyat olmak yaptiracaksanizda kapali yaptırın ama ondada becerikli doktor bulmak zor

bende boğazıcı tıp merkezınde ısmaıl bayrama yaptırmak istiyorum biri lütfen artık ılgılenıp bi fıkır verebılırmı bana :(

Üyelerimizin vereceğim linki okumasını rica ediyorum, elbette doktor tecrübelerinizin olumlu ya da olumsuz yanlarını bilgi edinmek isteyen insanlara anlatacaksınız ama lütfen doktorlarla ilgili iddialarınızı ilgili merciilere başvurarak dile getiriniz, burda birtakım iddialarda bulunmanız sizi hukuki açıdan zor duruma düşürebilir.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lara-ve-uyelerimize-onemli-hatirlatma.521148/

Back
X