Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası üçüzlerim ve hamileliğim

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

fetihce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
445
496
103
40
Arkadaşlar 5 aylık üçüzlerim var . allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar hamileyim doktorum çoğul dedi daha belli değil şuan 4 haftalık . öğretmenim malum okullar açılıyor . bakacak kimse yok şuan. komşuma söyledim . 7.30dan 1 e kadar 400 olarak düşündüm daha para konuşmadık. 2 ay çalışmam gerekiyor . geçen senede hiç çalışmadım malesef. tekrar ücretsiz izin alacağım. 400 lira uygun mu?

Hangi şehirdesiniz?
Çocuklarınıza bakmak dışında bir iş yapacak mı?
Sadece yemeklerini yedirip altlarını mı değiştirecek?

Hangi şehirdesiniz?
Çocuklarınıza bakmak dışında bir iş yapacak mı?
Sadece yemeklerini yedirip altlarını mı değiştirecek?

istanbuldayım . tek çeşit yemek yapmasını söyleyeceğim. söylemesem mi sizce . hepsi birlikte 400 az mı?

Ben de İstanbuldayim bir tane kızım var yarım gün için 500+yol parasına anlastik. Kadın soylediginiz fiyatı kabuleetmeyebilir. Bu aradahocam eminim cçok güzel suyudur Rabbim de sabrını veriyordur ama allah YARDIMCINIZ olsun ucuz sahibi olmak onlarla ilgilenmek kolay olmasa gerek.

Cok az ... Ayrca tekrar cogul gebelik olacakmış duzenli bırını bulmak zorundasınız gıbı geliyor calışmak zor olmayacakmı

anladım . ne kadar söyleyim sizce?

Daha önce çocuk bakmış mı?
Ne mezunu?
Bu işe "iş" olarak mı bakıyor?
Sizin evinizde mi bakacak, kendi evinde mi?
07:30-13:00 arası mı olacak sadece? Bazı günler saat 13:00'ü geçer mi?
Sadece 2 ay mı çalışacak?

Ben de İstanbuldayim bir tane kızım var yarım gün için 500+yol parasına anlastik. Kadın soylediginiz fiyatı kabuleetmeyebilir. Bu aradahocam eminim cçok güzel suyudur Rabbim de sabrını veriyordur ama allah YARDIMCINIZ olsun ucuz sahibi olmak onlarla ilgilenmek kolay olmasa gerek.

ben çok bekledim bu bebekleri o yüzden zor değil.

anlamadım doğurmayı düşünüyor musunuz derken. tabi ki doğurcam.
Peki manevi olarak hepsine yetecekmisiniz yetecekseniz planiniz nedir merak ettim ? Sadece merak art niet yok
Ben mi çok hassasim acaba düşündüm ve çoğul olma ihtimali var diyorsunuz

3 bebek cokmus :) masallah Allah saglikla kucaginiza vermeyi nasip etsin insallah . 400 az bncede 6.5 saat icin . Aylik 800 verin sabah 7 aksam 5 yapin saatleri

Arkadaşlar 5 aylık üçüzlerim var . allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar hamileyim doktorum çoğul dedi daha belli değil şuan 4 haftalık . öğretmenim malum okullar açılıyor . bakacak kimse yok şuan. komşuma söyledim . 7.30dan 1 e kadar 400 olarak düşündüm daha para konuşmadık. 2 ay çalışmam gerekiyor . geçen senede hiç çalışmadım malesef. tekrar ücretsiz izin alacağım. 400 lira uygun mu?
5 aylık üçüzleriniz var ve çoğul bir gebelik daha mı?
Cesaretinize ne diyeceğimi bilemedim açıkçası ama Allah hayırlısıyla doğurmayı ve üçüzlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Fakat 400 lira her durumda çok az...

Daha önce çocuk bakmış mı?
Ne mezunu?
Bu işe "iş" olarak mı bakıyor?
Sizin evinizde mi bakacak, kendi evinde mi?
07:30-13:00 arası mı olacak sadece? Bazı günler saat 13:00'ü geçer mi?
Sadece 2 ay mı çalışacak?

yok daha önce bakmamış. ben 7.30 da evden çıkıyorum . eşimde 9 da . kendi evimde bakacak. ilk zamanlar malum toplantılar oluyor. bazen geçebilir. yalnız 2 ay şuan için

3 bebek cokmus :) masallah Allah saglikla kucaginiza vermeyi nasip etsin insallah . 400 az bncede 6.5 saat icin . Aylik 800 verin sabah 7 aksam 5 yapin saatleri

benim çıkış saatim tam . ana sınıfı öğretmeniyim. en geç 1 de evde oluyorum. okulum çok yakın .

Back
X