Üçüzü ikize indirme

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bebeklerin hayata sımsıkı tutunurlar da günlü hayırlı doğıumların olur. Rabbim çocuk isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hastanede de yatman gerekse moralini yüksek tut, moral çok önemli.

kızlar 17. haftanın içindeyim. sonradan ortaya çıkan üçüncü bebek kızmış. diğerleri birbirlerini kapatttılar göremedik. kızlar meğerse ben dördüz hamileymişim. dördünce bebeği 3 aylıkken fark ettik. rahim onu atabilmek için kanayıp durmuş. allaha şükür 2 haftadır hiç kanamam yok. doktor tamamen bitti dedi. rahim temizlenmiş. bebeklerin gelişimi çok iyi. inşallah böyle devam eder. artık adanadayım. bana annem bakacak. bulantılarım geçti.

kızlar 17. haftanın içindeyim. sonradan ortaya çıkan üçüncü bebek kızmış. diğerleri birbirlerini kapatttılar göremedik. kızlar meğerse ben dördüz hamileymişim. dördünce bebeği 3 aylıkken fark ettik. rahim onu atabilmek için kanayıp durmuş. allaha şükür 2 haftadır hiç kanamam yok. doktor tamamen bitti dedi. rahim temizlenmiş. bebeklerin gelişimi çok iyi. inşallah böyle devam eder. artık adanadayım. bana annem bakacak. bulantılarım geçti.

walla bugün aklımdan geçmiştin naptı aceba diye. işlerin yolunda gitmesine çok sevindimm, inşallah 3 bebeğini de sağlıkla alırsın kucağına. gelişmelerrden olabildiğince haberdar et bizi.

şimdi 4 bebekmi bekliyorsun?redüksiyon oldunmu?çok merak ettim seni

nesemi istiyorum ben de surekli bekliyorum haberlerini, Insallah bundan sonra cok iyi gecicek. kanamalarinin nedeninin anlasilmasina ve tamamen kesilmesine cok sevindim. hep guzel haberlerini alacagiz Insallah. sen morelini yuksek tut annenin yanindasin guvendesin:) saglicakla gelicek kuzucuklarin Insallah.
hepiminize birer Masallah.
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

sağ olun kızlar. dördüz hamileymişim ama farkına son anda vardık kanamalarla berağber düşmüş. şimdi üçüz. allaha şükür iyiyim. ara ara karın ağrılarım oluyor oda normaldir sanırım. allahım hala inanamıyorum aylarca kanamadan sonra hala yaşıyorlar büyüyorlar inşallah doğduklarını sağlıklı sıhhatli yaşadıklarını gürürüm. şimdilik isimlerini bulmaya bile korkuyorum

sağ olun kızlar. dördüz hamileymişim ama farkına son anda vardık kanamalarla berağber düşmüş. şimdi üçüz. allaha şükür iyiyim. ara ara karın ağrılarım oluyor oda normaldir sanırım. allahım hala inanamıyorum aylarca kanamadan sonra hala yaşıyorlar büyüyorlar inşallah doğduklarını sağlıklı sıhhatli yaşadıklarını gürürüm. şimdilik isimlerini bulmaya bile korkuyorum

canınm bebekler doğdumu?bende ikiz hamileyim.senin gibi kan pıhtılaşması var.iğne aspirin kullanıyorum.kendim gibi birini görünce merak ettim.

Back
X