ufacik bi soru aklima takildida?

zeynep_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
191
2
96
Almanya
ya kizlar benimki ufacik bir soru..
baska topigin altinada yazmistim..
yaa ben dün msnde konusurken nisanlimla.. anlatiyorum ona..
babamla arkadasi konsolosluga gittiler isleri vardi. askerlik parasini ödememis arkadasi. bide onlar askerden arkadaslar yani.. bende anlatirken dedimki.. (tertip amca deriz o amcaya) tertip amca askere gitmemis parasini ödememis. oda güldü. yani anladi ne sacmaladigimi. bana bisey söylemedi. benim sonra sonra aklima geldi ne konustugum ne sacmaladigim. daha konusmadik acaba bugün konusurken. söylesemmi böle böyle ben yanlis dedim diye. düzelteyimmi? yoksa abartmaya gerek yokmu? ufacik bi konusma. bisey söylemeyim konu kapansinmi?
yani ne bileyim böyle salakmisim safmisim diyemi düsünürki?
böyle sacma bir cümle....

baska bir yerede yazmıstınız bunu
yani ufak bir dil sürçmesi bunu acıklamanıza ne gerek var anlamadım neden taktınız bu kadar unutmustur bile sevgiliniz

ne olmuş ne bitmiş hiçbir şey anlamadım çok karışık yazmışsınızbilmiyorumkismile

tertip amca askere gitmiş diyecekmiş gitmemiş demiş sevgilim salak saf oldugumu düşünür mü ona şaşırdım diyeyim m diyor
of be kaydirigubbakcemile3

ALLAH daha büyük dertler vermesin canim sana,
bu kadarcik seyi bile baslik acicak kadar kafana takiyorsan
"gercek" bir derdin oldugunda bununla nasil basa cikarsin düsünemiyorum bile...

o senin nisanlin. senin salak saf oldugunu düsünse neden nisanlansin ki?
hem olabilir insanlik hali bunlar, ben esimle konusurken neler sacmaliyorum
birlikte gülüp geciyoruz
ne ki bu...

aman canım sorun o olsun başka büyük sorun dert olmasın.konuyu bidaha açmana gerek yok nişanlına

Üzülüyorum....
insanlar şurda ufacık sorunlarını bile dile getirmeye korkar oldu..nevar yani kızcağız paylaşmış sorununu neden bu kadar tepki gösterildi bende onu anlamadım açıkçası illa biyerden üstüne gidilicek ya gelenk haline gelmiş bu burda sanırım artık...her neyse....

canım sen takma kafana nişanlın emin ol seni çok tatlı ve sevimli bulmuştur
o bunu çoktan unutmuştur...o yüzden konuyu açman çok yersiz üzme kendini oldumu...öpüyorumopuyorumnanaktan

tertip amca askere gitmiş diyecekmiş gitmemiş demiş sevgilim salak saf oldugumu düşünür mü ona şaşırdım diyeyim m diyor
of be kaydirigubbakcemile3

konu açmak için edinilmiş incir çekirdeğini doldrmayacak dert gibi olmuş bende başlığı okuyunca gerçekten takılası bişi sandım tamamen okuyuncan bu mudur yanii diyi veriyor insan...akannehir

Ama inşallah Allah'ım başka dert vermesin güzel kardeşim....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…