mafoldumben arkadaslar yengemle ilgili daha öncede konu acmıstım.kısaca yazayım 7 haftalık hamıle tüp bebek sayesinde ikizlere hamile.ama ilk günden beri sorunlarla geçiyor hamıleleıgı.ve sımdıde beyne giden damarda tıkanıklık varmış yengemde.bebeklerin düşmememesi için aldıgı ilaclardanda olabilirmiş.hamilelikle ilgiside olmayabilirmiş.ama su an hastande yatıyor.ve bu tıkanıklık yüzünden beyinde kan pıhtılaşması oluyormuş.suan için tek belirti boynunu hareket ettirememesiymiş.doktorlar önce ilac tedavisi uygulamak zorunlulugumuz var demiş eger cevap alınmazsa tedavıye ameliyat olması lazımmış ama siz herşeye hazırlıklı olun demişler.ben yurt dısındayım ve herseyi telefonla ögrenıyorum.bana bilgi verin lütfen yengemi ve bebekleri ne bekliyor.bunun sonucu ne olabılır.yakınlarınızı basına geldimi daha önce yada böyle bir şey duydunuzmu.lütfen merak ediyorum belkide benden saklıyorlar annemler bilmiyorum.ama ne olur bilginiz varsa bana yazın.aglamaktan gözyasım kalmadı.ha diyincede ucaga atlayıp gidemiyorum yanlarında olmak için.allahım ne olur onlara birşey olmasın.internette cok arastırdım ama ikiz hamilelikte karsılasılan böyle bir durumla ilgili bir bilgiye ulasamadım. mafoldumben
Son düzenleme: