Ufacık dahi bilginiz varsa lütfen ama lütfen paylaşın

kumsalll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
1.085
1
116
- Yurtdışı
mafoldumben arkadaslar yengemle ilgili daha öncede konu acmıstım.kısaca yazayım 7 haftalık hamıle tüp bebek sayesinde ikizlere hamile.ama ilk günden beri sorunlarla geçiyor hamıleleıgı.ve sımdıde beyne giden damarda tıkanıklık varmış yengemde.bebeklerin düşmememesi için aldıgı ilaclardanda olabilirmiş.hamilelikle ilgiside olmayabilirmiş.ama su an hastande yatıyor.ve bu tıkanıklık yüzünden beyinde kan pıhtılaşması oluyormuş.suan için tek belirti boynunu hareket ettirememesiymiş.doktorlar önce ilac tedavisi uygulamak zorunlulugumuz var demiş eger cevap alınmazsa tedavıye ameliyat olması lazımmış ama siz herşeye hazırlıklı olun demişler.ben yurt dısındayım ve herseyi telefonla ögrenıyorum.bana bilgi verin lütfen yengemi ve bebekleri ne bekliyor.bunun sonucu ne olabılır.yakınlarınızı basına geldimi daha önce yada böyle bir şey duydunuzmu.lütfen merak ediyorum belkide benden saklıyorlar annemler bilmiyorum.ama ne olur bilginiz varsa bana yazın.aglamaktan gözyasım kalmadı.ha diyincede ucaga atlayıp gidemiyorum yanlarında olmak için.allahım ne olur onlara birşey olmasın.internette cok arastırdım ama ikiz hamilelikte karsılasılan böyle bir durumla ilgili bir bilgiye ulasamadım. mafoldumben

Son düzenleme:
Canım Allah acil şifa versin ama yazdığın gibi belkide hamilelik sadece bahane olmuştur hastalığı için daha önceden olan bir durumdur ama şimdi nüksetmiştir. Allahtan ümit kesilmez konuyu araştırırken sadece ikiz hamilelikte beyin damarında tıkanıklık diye araştırma normalini de araştır hamilelikte aldığı ilaçlardan olduğunu zannetmiyorum. Bizleri gene haberdar et ama olur mu dualarım yengen ve bebekleriyle en iyisini Allah bilir.

canım kaç hastane kac doktor oldu geziyorlar.ambulansla bir o hastane bir o hastane yapıyorlar.sımdıde en son adana seyhan dalarmıs..

kumsal cnm bu konu ile ilgili bişey değil belki ama sen yazınca akılma geldi ben istanbul cerrahpaşada doğum yaptım....benim bebeğimin sarılığı olduğu için özel bakımda kalıyordu...
orada bir bebek vardı ...annesi yoğunbakımdayadı neyi var dedik
kızkardeşi ablasının beyin kanaması geçirdiğini söyledi ve uykusunda olmuş ....

hemen doğum gerçekleştirmiş.......cnm neredeler bilmiyorum ama
size tavsiyem istanbula gelin gelmeden öncede netten iyi kadındoğum proflarını araştırın
cerrahpaşanın çok iyi riski gebelik doktorları var üstelik prof.lar ve çok iiyi doktorlar

rıza madazlı riskli gebelik doktoru
çok iyi diyolar...benim doktorum değil ama hastanede çok metini duydum
tlf la bence durumunuzu bildirin ...yardımcı olacak gibiyse ...çağırır sizi

kumsal cnm bu konu ile ilgili bişey değil belki ama sen yazınca akılma geldi ben istanbul cerrahpaşada doğum yaptım....benim bebeğimin sarılığı olduğu için özel bakımda kalıyordu...
orada bir bebek vardı ...annesi yoğunbakımdayadı neyi var dedik
kızkardeşi ablasının beyin kanaması geçirdiğini söyledi ve uykusunda olmuş ....

hemen doğum gerçekleştirmiş.......cnm neredeler bilmiyorum ama
size tavsiyem istanbula gelin gelmeden öncede netten iyi kadındoğum proflarını araştırın
cerrahpaşanın çok iyi riski gebelik doktorları var üstelik prof.lar ve çok iiyi doktorlar

rıza madazlı riskli gebelik doktoru
çok iyi diyolar...benim doktorum değil ama hastanede çok metini duydum
tlf la bence durumunuzu bildirin ...yardımcı olacak gibiyse ...çağırır sizi

canım bu söylediklerini annemlere haber verecem.suan için adana seyhan hastanesınde yatıyor ve hala durumunda degişiklik yok. mafoldumben

canım bu söylediklerini annemlere haber verecem.suan için adana seyhan hastanesınde yatıyor ve hala durumunda degişiklik yok. mafoldumben

cnm benim hastane hastane dolaşması zaman kaybııı
ve yıpranma geç kalmadan arayın netten madazlının ismini birsürü şey var zaten

cnm benim hastane hastane dolaşması zaman kaybııı
ve yıpranma geç kalmadan arayın netten madazlının ismini birsürü şey var zaten

ilk önce iskenderun palmiye hastanesındeydıler ordan gelişim hastanesine ordan adana sanırım ünal dı oraya ordanda seyhan hastanesıne yollamıslar.zaten tüp bebek yapan drda adanada oda basındaymıs.şimdilik beklemedelermiş.ilac tedavisini zorunlu uygulamak zorundalarmıs.direk amelıyata alırlarsa her türlü kötü durumla karsılasabılırmısız.ve ilaç tedavisiylede büyük ihtimal bebeklerim ikiside düşecekmiş.ınsallah bunlardan hiçbiri olmaz saglıklı bir şeklide cıkarlar hastaneden.cok korkuyorum cok anlatamam size duygularımı. mafoldumben

ilk önce iskenderun palmiye hastanesındeydıler ordan gelişim hastanesine ordan adana sanırım ünal dı oraya ordanda seyhan hastanesıne yollamıslar.zaten tüp bebek yapan drda adanada oda basındaymıs.şimdilik beklemedelermiş.ilac tedavisini zorunlu uygulamak zorundalarmıs.direk amelıyata alırlarsa her türlü kötü durumla karsılasabılırmısız.ve ilaç tedavisiylede büyük ihtimal bebeklerim ikiside düşecekmiş.ınsallah bunlardan hiçbiri olmaz saglıklı bir şeklide cıkarlar hastaneden.cok korkuyorum cok anlatamam size duygularımı. mafoldumben

cnm benim yaaa çok geçmiş olsun ...kaç haftalık yengen .....bence bu işte doktor çok önemliii.......sonuçta tüp bebek le bebek sahibi olmuş ne kadar zor yollardan bebek sahibi olunuyor böle kaybetmek çok zorrr.........

şu doktoru bir arayıp bilgi edinsinler ....ben cerrahpaşada neler gördüm cnm

kız 22 yasında 6,5 hamile tansiyon 22 olmuş
bebeği doğurtup alacaklar yoksa anne ölür dediler böbrekleri iflas eder dediler
kız sancılşanıyor...baska bir prof hemen kesin sancıları ...bu bebek ölemez dedi
sonuçta ....bebeği 2,5 hafta anne karnında tuttular 7 aylık doğurdu ve yasadı bebeği cnm çok iyiydiii

cnm benim yaaa çok geçmiş olsun ...kaç haftalık yengen .....bence bu işte doktor çok önemliii.......sonuçta tüp bebek le bebek sahibi olmuş ne kadar zor yollardan bebek sahibi olunuyor böle kaybetmek çok zorrr.........

şu doktoru bir arayıp bilgi edinsinler ....ben cerrahpaşada neler gördüm cnm

kız 22 yasında 6,5 hamile tansiyon 22 olmuş
bebeği doğurtup alacaklar yoksa anne ölür dediler böbrekleri iflas eder dediler
kız sancılşanıyor...baska bir prof hemen kesin sancıları ...bu bebek ölemez dedi
sonuçta ....bebeği 2,5 hafta anne karnında tuttular 7 aylık doğurdu ve yasadı bebeği cnm çok iyiydiii

suan 7 haftalık.mutlaka arayıp konusmalarını söylecegım canım.ins senın dedıgın gıbı olur saglıklarına kavusurlar önce allah sonrada doktorlara güvenıyoruz suan.

suan 7 haftalık.mutlaka arayıp konusmalarını söylecegım canım.ins senın dedıgın gıbı olur saglıklarına kavusurlar önce allah sonrada doktorlara güvenıyoruz suan.

bebekler küçükmüşşşş bu yüzden doktor ....anneyi kurtarmaya çalışıyor

bugün birazda olsa iyi bir haber aldım.yengem boynunu oynatabılıyormus artık.agrılarıda biraz azalmış.dr tedavıye yanıt verıyor demiş yengem için.bebeklerin suan ne durumda oldukları aksama belli olacakmıs.

Çok geçmiş olsun canım Allah onlarla olsun Allah yardımcıları olsun. İnşallah daha da iyi haberler alırsınız canım...:ecrin_bebek:Dualarımız sizinle

Back
X