- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
sen abartıyorsun evet, bazı anneler elinden gelse çocuğunu cam fanusta tutacak
Benim kuzenimin düğünü vardı gecen hafta annem ve kayınvalıdemde düğünde evlerde çok yakın düğüne kızımda 1 yaşında ve kızımda sürekli aynı saatlerde uyur hatta annem düğün haftası uykusunda sapmalar yapmıştı kızmıştım.Düğünde de geç uyumak zorunda kalmıştı fakat ben sonra yine aynı düzenine oturttum hiçte zor olmadı bir günden bir şey olmazMerhaba kizlar dert degilde bi fikir alisverisi diyelim konum icin.Benim 3 yasini doldurmus bi oglum var ve suanda 35 haftalik gebeyim.
Sorumda su sizlere hafta sonu arka arkaya esiminde benimde kuzenlerimizin dugunu var.Esimin kuzenin yasadigimiz sehirde olacak dugunune beraber gitcez.Ertesi gun onun bide 3 saatlik bi mesafede dugunu olacak.Esimin plani su sekilde ertesi gun beni kuzenimin dugunune birakip kendisi biraz durucak ve oglumu yaninda alip kv kp ile birlikte 3 saatlik mesafedeki dugune gitmek.
Simdi gelelim sizlere soruma.Oglum babasinin yaninda beni aramaz onu biliyorum bide benim yanimda kalsa zor olur benim icin ama onlarinda ordan donmeleri cok gec olacagi icin sanirim bi gece ilk defa oglumdan ayri kalicam ve oglumun uyku duzeni vs hep aynidir genelde degismez sizce bu durum cok buyuk sıkıntı olurmu benmi abartiyorum bi gun o sekilde duzenimiz bozulsa cok bisey kaybedermiyim.
Anlatabilmisimdir insallaj okuyanlara simdiden tesekkurler.
Hiçbir şey olmaz.
Benim kuzenimin düğünü vardı gecen hafta annem ve kayınvalıdemde düğünde evlerde çok yakın düğüne kızımda 1 yaşında ve kızımda sürekli aynı saatlerde uyur hatta annem düğün haftası uykusunda sapmalar yapmıştı kızmıştım.Düğünde de geç uyumak zorunda kalmıştı fakat ben sonra yine aynı düzenine oturttum hiçte zor olmadı bir günden bir şey olmaz
Oğlunuzu en iyi siz bilirsiniz. Huyunu,suyunu burdan ne söylersek sizin kendi fikriniz kadar işlemez sanırım. Benim kızlar ben olmadan hiçbir yerde kalamazlar. Bir defasında mecburiyetten görümceme bıraktım yatılı değil sabah bırakıp akşam aldım eve geldiğimizde kızımı tanıyamadım. Benim için saat bile önemli ben olsam göndermezdim bakın ben olsam diyorum her çocuk bir değil değil mi?
Bir günlük değişiklik zarar vermez alistirdiginiz duzene, merak etmeyin, sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza ☺
evetbenmi abartiyorum
Bir gunluk bir sapma duzeni alt ust etmez ertesi gune huysuzluk yapabilir uykusunu alamadigi icin ama ona gore erken ya da gec yatirirsiniz 1 2 gune eski duzene doner merak etmeyin
Emmeyen çocuklar için bence anne ya da babadan biri yanında olduğunda yatılı kalmaya gidebilir. Baba da ilgiliyse sizin için de iyi bir fırsat olur. Çocuğunuzla ayrı bir gece neler yaşayacağınızı görmüş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?