- 25 Mart 2022
- 394
- 893
- 53
- Konu Sahibi lavinharper
-
Bir yakınım 36’sında okula başladı kırkına aylar kala mezun oldu, kpss’ye girdi, atandı şu an 15 yıllık falan öğretmen.İyi geceler kk sakinleri birşey sormak istiyorum yüksek müsadelerinizle25inden sonra üniversiteye başlayıp kariyerini bunun akabinde tekrar şekillendiren oldu mu? Olduysa nasıl oldu? 7 aylık tazecik evliyim önlisans mezunuyum ama bölümümün istihdamı olmadığı için şuan çalışmıyorum pekte sevmeyerek alelade bitirdiğim bir bölümdü. İşimden ayrılalı 3 ay oldu senelerdir ha bu sene hazırlanayım ha şu sene hazırlanayım derken yaş 25 oldu. Okusam da okumasam da çalışsam da çalışmasam da önümüzdeki 5 sene çocuk düşünmüyorum. Eş kişisi de destek bana bu konuda. Fakat harekete geçmek için yeterince motive edemiyorum kendimi yapanlar yakınları yapanlar veya naçizane bir tavsiyesi olacaklar;nasıl yaptınız veyahut nasıl yapılır?
Merhaba aklınızdaki bölüm nedir? Disiplinli çalışma ile başarılamayacak şey yok ben buna inanırım. Fakültede 4. Sınıftayken 40 yaşında bir abimiz vardı sınıf arkadaşımız olarak. Yani önemli olan mutlu olmanız, böyle şeylerin genel anlamda geç kalmışlığı falan yokİyi geceler kk sakinleri birşey sormak istiyorum yüksek müsadelerinizle25inden sonra üniversiteye başlayıp kariyerini bunun akabinde tekrar şekillendiren oldu mu? Olduysa nasıl oldu? 7 aylık tazecik evliyim önlisans mezunuyum ama bölümümün istihdamı olmadığı için şuan çalışmıyorum pekte sevmeyerek alelade bitirdiğim bir bölümdü. İşimden ayrılalı 3 ay oldu senelerdir ha bu sene hazırlanayım ha şu sene hazırlanayım derken yaş 25 oldu. Okusam da okumasam da çalışsam da çalışmasam da önümüzdeki 5 sene çocuk düşünmüyorum. Eş kişisi de destek bana bu konuda. Fakat harekete geçmek için yeterince motive edemiyorum kendimi yapanlar yakınları yapanlar veya naçizane bir tavsiyesi olacaklar;nasıl yaptınız veyahut nasıl yapılır?
Kesınlıkle harekete gecmelısınız.. Son sınıfta, ikinci üniversitesini okuyan, bir cok dersini saydırıp, diğer derslerini bizimle alan bi ablamız vardı,hatta hamileydi,cok da severdik, doğumdan once diplomasını da aldı, kpssden güzel bir puan almıstı..35e yakındı yaşı onun daİyi geceler kk sakinleri birşey sormak istiyorum yüksek müsadelerinizle25inden sonra üniversiteye başlayıp kariyerini bunun akabinde tekrar şekillendiren oldu mu? Olduysa nasıl oldu? 7 aylık tazecik evliyim önlisans mezunuyum ama bölümümün istihdamı olmadığı için şuan çalışmıyorum pekte sevmeyerek alelade bitirdiğim bir bölümdü. İşimden ayrılalı 3 ay oldu senelerdir ha bu sene hazırlanayım ha şu sene hazırlanayım derken yaş 25 oldu. Okusam da okumasam da çalışsam da çalışmasam da önümüzdeki 5 sene çocuk düşünmüyorum. Eş kişisi de destek bana bu konuda. Fakat harekete geçmek için yeterince motive edemiyorum kendimi yapanlar yakınları yapanlar veya naçizane bir tavsiyesi olacaklar;nasıl yaptınız veyahut nasıl yapılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?