- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Niye arayım.Mesaj attım.Birdaha gitmem kimseye önermem.Bunu sormadımki.
Niye aramadın onu sordum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye arayım.Mesaj attım.Birdaha gitmem kimseye önermem.Bunu sormadımki.
Niye aramadın onu sordum.
Geçmiş olsunYaklaşık bir haftadır kadar teyzemlerdeyim.Evlerinin arkasında boş arsa var.Burasi normalde taşra ilçe ama merkeze bağlandı yakın zamanda.O yüzden hem ova hem düzlük tarla çok.Ve ot bayağı olur.Genelde burada balya ile uğraşırlar.Evlerinin yakınındaki tarla tutuşmuş.Otururken komşuları aradi.Panikle itfaiyeyi aradık. Geç geldiler.Kuzenim birde tarlaya arabasını çekmiş.Hizlica geldi arabasını çekti.Lpg'li aracı bu arada birde.
Yangin alanı çok küçüktü ama ot vs. olduğu için hızlı şekilde tutuştu.Buyuk ihtimal izmarit attılar.Birde yangından kirpi çıktı.Ayaklari hafif yanmış ona çok üzüldüm.Hayvan canını zor kurtardı.
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Sana değil o geçmiş olsun, kirpiye.Teşekkür ederim.
Eşimle görüşmediğini nereden biliyorsunuz.
Evet barıştık çay içtik şuan yanımda yazdıklarınızi beraber okuyoruz.Ne çok bilmiş kadın var burada diyor.
Çok üzüldüm yavDalga geçilecek bir hali yoktu.Can havliyle kaçtı.Ayaklari yandı bizden korktu.Hayvan.
Ayakları yanan bir can var millet goygoy derdinde. İyi ki var sizin gibi insanlar bence oldukça dert edilecek bir konuGeçmiş olsun yakalayabilir miydiniz emin değilim ama kirpinin yanıklarına hametan tarzı birşey sürebilir misiniz
Çevremde birsuru insan var.konusuyorum sosyalim.Ama burada konuştuğun farklı.İnsan her gün burda konu açmaz ki. Konuların çoğunun da içi boş zaten. Çevrende konuşup paylaşımda bulunacağın birileri yok mu? Bence sosyalleşmelisin hayat kk ya her anını yazarak geçmez
Ne farkı var ?Çevremde birsuru insan var.konusuyorum sosyalim.Ama burada konuştuğun farklı.
Öyle bir kacisi vardı ki o hayvanın.Yeni sonmus kule bastı.Sonra bizden korktu.Aklimiza gelmedi ona da bir su dökmek falan.Sadece kedi köpek mi hayvan? Kedinin ayakları yanmış deseydi ağıt yakacak kadınlar, kirpi ile dalga geçmiş. Biri diğerinden daha değerli değil, umarım hayvan da iyileşir.