• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ufak tefek kaynanalıklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizin limoncu28in cosplayi filan olduğunuzu düşünüyorum ya artık
Aynı sertlik aynı dediğim dediklik 😂😂😂

Konuya dönersek
Yılda 1 kere geliyormuş
Bildiğimiz boş muhabbet yapıyor
Kafanızda şarkı çalsın içinizden böyle sohbetlete girincr 😂
Benimki de senede bir geliyor ama belki o burasi kendi evim rahatligini bulsa yüz bulup daha cok gelecek. Bilemeyiz yani. O yuzden sert ve net olmak, sınırlarını koymak iyidir

Benimki de senede bir geliyor ama belki o burasi kendi evim rahatligini bulsa yüz bulup daha cok gelecek. Bilemeyiz yani. O yuzden sert ve net olmak, sınırlarını koymak iyidir
Tabi tabi mutlaka haddini bildirin cesaret edemesin
Sonuçta o kim oluyor?
Altı üstü eşinizi büyütmüş diye ne bu cesaret? 🙄

kaynanam bir haftalığına şehir dışından bize kalmaya geldi. biz evleneli bir yıl olmuştu ilk kez geliyor. iyi kadın ama her kaynana, az da olsa kaynanalık yapmak zorunda sanırım 😅

ben eşimle sevgiliyken benimle tanışmaya gelmişti, onu anlatıyor. oğlum beğenmezsem almam demiş, sonra ben tanışıp çıkınca oğluna iyi güzel, fena değilmiş demiş. annesi önceden tembihlermiş oğlum dikkat et işte herkesle takılma diye o da anne ben şey yapmıyorum kızlar bana geliyor dermiş, ve mahalledeki komşular tüh gitti yakışıklı çocuk demişler. neyse işte kısmet böyleymiş nerden nereye diyor kader kısmet işte diyor.

neyse ben çay içer misin diye sormuştum eşim gelmeden önce. içmem akşamları dedi. eşim gelince o da ona soruyor içer misin, eşim de diyor ki sana sormalı misafir sensin dedi, o da yok oğlum olur mu ben ev sahibiyim dedi.

daha 1. günden böyle bakalım nolacak 😂
Sen bunları boşver de, yemek yapıyor musun artık? Eşin mutlu mu artık sofranın hazır olmasından?

Bizde kaynanamı frenleyen kayınpederim 🤭 bana ilk başlarda şey demişti eşim için ben şu kızı isteyecem falan derdi hep diye gülmüştü bende eşime dalgasını geçtim adamın haberi bile yokmuş 🤣🤣

yemek konusu vs. diyorsanız evet o açıdan şuan şanslıyım, yemeği kendisi yaptı, zorlamama rağmen dur ben yaparım diyor herşeye. salata yapıcam diye kalkıyorum ona bile kalkıyor dur otur diye zorla oturttum 😂
Bence kayınvaliden ile beraber yapın, sonra der ki ay bu gelin ne mıy mıyy amannn birşey de yapamıyor. Oğlu da anne sen yokken kendi yemeğimi kendim yapıyorum derse vay senin haline 😃

Tabi tabi mutlaka haddini bildirin cesaret edemesin
Sonuçta o kim oluyor?
Altı üstü eşinizi büyütmüş diye ne bu cesaret? 🙄
Beni buyuten annem icin de aynisi gecerli Ben cekirdek aile mahremiyetini dunyadaki her seyin uzerinde tutan bir insanim Saglikli bir evliligin temelinin de bu olduguna inaniyorum. Had bildirmek de degil, eger kisi kendi yerini bilemiyorsa hatirlatmak. Cunku ailemiz canimiz cigerimiz de olsa bizim kendi cekirdek ailemiz asil gercek ailemiz ve diger herkes bunun ve bu evin dışında. Bunun farkindaligini kuramayan evliliklerde ne giji sorunlar yasandigini cok uyi biliyoruz. Kayinvalidemler kültür geregi kari koca ilişkisi cok da sicak olmayan mecburitetten evlilik sürdürülen, herkesin anasindan babasindan sulalesinden gobek bagini koparamadigi bir dunyada yasiyorlar kendilerince. Ben bu sert tutumum olmasa asla kocamla olan iliskime bu saygiyi saglayamazdim. Cok da iyi yaptim. Kimseyi kirmadan dokmeden, guzellikle herkese yerini gosterdim. Tum genc hanimlara da tavsiyemdir

Ayy niye siniriniz bozuluyor benim ki de bizim sevgili olduğumuzdan haberi yokmuş kız bakmaya gideceklermiş benim eşim bana söylemişti daha o zamanlar 2 haftadır sevgiliydik ailesine anlatmış bunu bana annesigil söyleyince biz kız bakacaktık diye ben oğlunuzu da demiştim keşke baksaydınız belki daha iyi olurdu deyip gülmüştüm:KK70:

Beni buyuten annem icin de aynisi gecerli Ben cekirdek aile mahremiyetini dunyadaki her seyin uzerinde tutan bir insanim Saglikli bir evliligin temelinin de bu olduguna inaniyorum. Had bildirmek de degil, eger kisi kendi yerini bilemiyorsa hatirlatmak. Cunku ailemiz canimiz cigerimiz de olsa bizim kendi cekirdek ailemiz asil gercek ailemiz ve diger herkes bunun ve bu evin dışında. Bunun farkindaligini kuramayan evliliklerde ne giji sorunlar yasandigini cok uyi biliyoruz. Kayinvalidemler kültür geregi kari koca ilişkisi cok da sicak olmayan mecburitetten evlilik sürdürülen, herkesin anasindan babasindan sulalesinden gobek bagini koparamadigi bir dunyada yasiyorlar kendilerince. Ben bu sert tutumum olmasa asla kocamla olan iliskime bu saygiyi saglayamazdim. Cok da iyi yaptim. Kimseyi kirmadan dokmeden, guzellikle herkese yerini gosterdim. Tum genc hanimlara da tavsiyemdir
Ben size tamamen katılıyorum zaten
Sizinki gibi olmayan tüm evlilikler sorunlu 😁
Neyse ya sonuç olarak bence limoncu28le bence harika anlaşırsınız
Aklınızda bulunsun diye söylemek istemiştim sadece 😁

kaynanam bir haftalığına şehir dışından bize kalmaya geldi. biz evleneli bir yıl olmuştu ilk kez geliyor. iyi kadın ama her kaynana, az da olsa kaynanalık yapmak zorunda sanırım 😅

ben eşimle sevgiliyken benimle tanışmaya gelmişti, onu anlatıyor. oğlum beğenmezsem almam demiş, sonra ben tanışıp çıkınca oğluna iyi güzel, fena değilmiş demiş. annesi önceden tembihlermiş oğlum dikkat et işte herkesle takılma diye o da anne ben şey yapmıyorum kızlar bana geliyor dermiş, ve mahalledeki komşular tüh gitti yakışıklı çocuk demişler. neyse işte kısmet böyleymiş nerden nereye diyor kader kısmet işte diyor.

neyse ben çay içer misin diye sormuştum eşim gelmeden önce. içmem akşamları dedi. eşim gelince o da ona soruyor içer misin, eşim de diyor ki sana sormalı misafir sensin dedi, o da yok oğlum olur mu ben ev sahibiyim dedi.

daha 1. günden böyle bakalım nolacak 😂
Sen buna kaynanalık diyorsan gel bide bizimkini gör 7 sezon dram korku gerilim +18 yani

evet yapıyorum ve eşim bana gayette güzel yapıyorsun niye yalan söylüyosun yapamıyorum diye diyor 😂
Böyle küçük şeyler bile mutlu edebiliyor demek ki, sevindim senin adına. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama evlilik biraz sorumluluk gerektiriyor. Eşine ilgi göster, bir yemeği bile esirgersen ilişkiniz giderek soğur. Bir söylemez, iki söylemez sen problem yok sanarsın ama en sonunda patlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X