slm kızlar.evet yüzüme 2 gündür bi haller oldu:1shok:.pıtı pıtır kabarıklıklar var ve bu aksam her zamankı gıbı su ve doğal sabunumla yıkadıktan sonra nemlendırıcımı sürdüm fakat yüzümü kurularken ve kremi sürğüm andan itibaren yüzümdeki o pıtırcıklar yanmaya başladı.cildim kuru da deil ve her zamankınden farklı bişey yapmadm :çok üzgünüm:
buz koysan biraz veya soğuk birşeyler sakinleştirir belki biraz.buzluktaki herhangi birşeyi kağıt havluya sarıp biraz kompres yap canım ferahlatır bari:teselli:
Canım her ne kadar cildim kuru değil desen de kullandığın sabun cildine sert gelmiş olabilir. Çünkü kışın soğuktan dolayı cilt kuruluğu artıyor. Sabunu günde 1 kere kullan. Benim annemin cildi çok kurudur. Sadece suyla yıkadığı halde böyle yüzü kızarıp kaşınıyor kuruluktan dolayı.
Bir de kullandığın ürünler tekrar bir göz at. Mesela el kremini sürdükten sonra farkında olmadan elini yüzüne sürüyor olabilirsin. Bu da bir neden olabilir. Ama en dpğru cevabı doktor verecektir. İhmal etme sakın. Çok geçmiş olsun.a.s.
Cildimiz her şeyimiz.:lepi: