belki sacma, belki sonucun bu olacagi belliydi ama kizlardan teselli, akil istiyorum
ben esimden ayrilmis, iki cocuklar yasayan bayanim. (yurtdisi)
calisiyorum, guclu bir kadinim.
yakin aile arkadasimizin oglu ile yilbasinda yakinlastik. Ama onun yasi benden biraz kucuk ve daha once hic evlenmemis.
Gecen haftaya kadar her sey super gidiyordu. bulusuyorduk, netten konusuyorduk ve s.
Ama gecen haftalarda bir anda benden sogudu. Sorunlarim var ve s zirvaladi.
Gecen hafta cumartesi gunu de birden bire, yapamayacagini, ciddi bi iliski ona gore olmadigini daha bi suru kalbimi kiracak seyler soyledi tabi bende kabul ettim, ne yapa bilirim ki.
Erkekler ciddi biseye basladiklarinda biraz bosluga dusuyorlar onu biliyorum. Ama 1 ay icinde nasil olur, neden olur ? Ve en onemlisi acaba bundan sonra beni ne bekliyo? Geri adim atarmi acaba? Yoksa umut yokmu?
Buarada aile engeli falan yok. Cocuklarimi da cok seviyor.
Beni sevmiyormusun diye sordugumda, seviyorum diyordu. Gozleride doldu konusurken ama bitirdi.
Dun ve bugun oylesine mesaj attim, ama soguk cevaplar aldim.
Bu ve ya bezer durum yasayan bayanlar akil verin lutfen...
cok stresteyim
ben esimden ayrilmis, iki cocuklar yasayan bayanim. (yurtdisi)
calisiyorum, guclu bir kadinim.
yakin aile arkadasimizin oglu ile yilbasinda yakinlastik. Ama onun yasi benden biraz kucuk ve daha once hic evlenmemis.
Gecen haftaya kadar her sey super gidiyordu. bulusuyorduk, netten konusuyorduk ve s.
Ama gecen haftalarda bir anda benden sogudu. Sorunlarim var ve s zirvaladi.
Gecen hafta cumartesi gunu de birden bire, yapamayacagini, ciddi bi iliski ona gore olmadigini daha bi suru kalbimi kiracak seyler soyledi tabi bende kabul ettim, ne yapa bilirim ki.
Erkekler ciddi biseye basladiklarinda biraz bosluga dusuyorlar onu biliyorum. Ama 1 ay icinde nasil olur, neden olur ? Ve en onemlisi acaba bundan sonra beni ne bekliyo? Geri adim atarmi acaba? Yoksa umut yokmu?
Buarada aile engeli falan yok. Cocuklarimi da cok seviyor.
Beni sevmiyormusun diye sordugumda, seviyorum diyordu. Gozleride doldu konusurken ama bitirdi.
Dun ve bugun oylesine mesaj attim, ama soguk cevaplar aldim.
Bu ve ya bezer durum yasayan bayanlar akil verin lutfen...
cok stresteyim