ufo ısıtıcısı hakikaten farklımı...

hande19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
50
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar malum kış geliyor ben bir tane ısıtıcı aldım hemde ucuzlardan değil ve hiiiç ısınamadı geçen kış kumtel alaaattin serisi ve dondum desem yeridir evim zaten ısınmıyorda doğalgaz asla ısıtmıyor bizde kumteli aldık 180 tl ye fakat oda çok boş çıktı evde eski ihlasın ısıtıcısı var o bundan çok daha iyi ısıtıyor ve gelen arkadaşlarım sen ufo al az yakıyor ve ısıtıyor diyorlar gerçekten bu doğrumu birde alsamda hangisini önerirsiniz onda baya seri var çünkü birde bu watt olayı yüksek olunca daha çok yakarmı yardımcı olurmusunuz ufa kullanan arkadaşlar yorumlarınızla beni aydınlatırmısınız......:CüvCüv::CüvCüv:

Ufonun 5 kademeye kadar olanları var , ısıtması gayet iyi diye düşünüyorum. Odanın büyüklüğüne ısıyı düşürebilir tabii ama en iyisi ufo bence.

slm canım bende ufo aldım gerçekten ısısı çok güzel en büyüğünü aldık bu aykı faturadan anlaşılır artık azmı çokmu yaktığı bakalım göreceğiz:44:

ufo gayet ıyı ısıtıyo tabıı kı de watt yuksek olunca fatura daha yuksek olur odanızın genıslıgıne gore almalısınız odanız kac metrekare

bizim ev sobalı. biz soba kurmadık ufo ile ısınıyoruz, klima da var ama ufo hem az zamanda ısıtıyor hem de ısı ayarı var. klima belli bir soğuktan sonra ısıtmıyor ama ufoda öyle bir dert yok. ufo marka tabii ki en iyisi. hem de istediğin yere taşıyorsun hangi odan soğuksa.. ben şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…