Merhaba , Benim kızımda da var. Doktor genetik olduğunu söyledi. ve 7 yaşına kadar geçer demişti ama geçmedi.
Bu durum kızımı olumsuz yönde etkilemedi ama. Her çocuk gibi koşup oynadı , merdiven çıktı. Hiç sorun yaşamadık. Şu an 12 yaşında.
Benim kizimda da 6 aylıkken çıktı, ekg de çekildi. masum üfürüm denildi. Şuan 2 yaşında hafiften hala var. Masum üfürüm geçmez dedi doktorumuz. Kimi doktorda geçer diyor. Ama hayatını olumsuz yönde etkileyen birsey olmadığını söylediler. O yüzden içim rahat. Allah beterinden korusun. Sizinde masumdur büyük ihtimal. Endişelenmeyin
38 yasindayim, ufurumum var. 2 cocuk dogurdum, aktif calisiyorum vs vs yani takmayin kafaniza. Tabi boyutu onemli ama cok da endise edilecek bir konu degil. Bu arada oglumda da var hafif, bi sikinti yok cok sukur
Ben nedense endişeliyim ya esimin abisi 38 yasında kalbinde üfürüm delik varmıs aniden vefat etti genc yasta .benim kızım 38 haftalık dogru kuveze aldılar ozaman üfürüm var dedi yenidogan doktoru ama gcer kapanır geliştikçe bebek dedi taburcu oldu hiçte sormadım akibeti ne diye.suan 22 aylık memlekte gidince baktırmak istiyorum bende tedirgin oldum bu konuyla ilgili ama masallahı var cok sukur daha hiç rahatsızlanmadı,her cocuk gibi hatta hiperaktif ynai MAsallah.belkide kapanmıştır inşallah.allah cocuklarkmızı korusun.