UGG Bot 2014 Modelleri

ilk gördüğümdee 'ayyy ne şirriiiiiiinn... !'dediğim. giydiğimde ayağım benim değil daha çok bir pandanın ayağıymışçasına tuhaf ve kocaman gözlerle baktığım BOT...

Ayakkabita'yı tavsiye ederim. An itibariyle 39.90 tl'ye mini ugg bot veriliyor.
Facebook sayfasında bu fiyat. web sitesinde henüz indirim yapılmamış.

Son düzenleme:
5. ev terliği ugg harikaymış, yazın bile üşüyen bir insan olarak tam benlik :) Bu arada kızlar bir şey soracağım; şimdi ben bazı tanınmış mağazalarda soruyorum fiyatlar 150-300 TL arası değişiyor ama fazla ısıtmıyor, bazı internet sitelerinde (ki bunların çakma olduğunu düşünüyorum) 39 TL gibi fiyatlarla satıldığını görüyorum. Ancak gerçek ugg fiyatları 500-750 TL arası olması gerekiyor. Hangisine güvenip gerçekliğinden emin olup alacağımı bilmiyorum? Tanınmış markalar 500 TL'lik bir botu nasıl 150 TL'ye satabiliyor anlamıyorum? Birebir taklit yapmaları ihtimali de zayıf?

bende almak istiyorum acaba hangi siteden almalıyım arkadaşlar yardım eder misiniz? çoğu site 'şikayet var' sitesinde şikayet almış dışarda mağazanın birinde buldum 230 lira dedi ona da güvenemiyorum internet sitelerine deeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…