• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg ??

kullanan rahatlıgını sıcaklıgını ve yumusaklıgını anlar ama orjinallerinden söz ediyorum zaten artık öyle bir hal almış ki çakmaların bile ucuzu pahalısı var ama her ne olursa olsun cokk belli oluyor orjinal olmadıgı ne yazık ki komik duruyor ve iste onlar mantarda yapıyor kokuda.. orjinalleride biraz pahalı indirimde bile 375 liraya aldıgım uzun ugglarımı bilirim ama onun dısnda hele benim gibi ayaklarından cok sık üsüten biri icin inanılmaz ideal kış aylarında..

merhaba arkadaşlar :)

valla ben geçen sene aldım,kahverengi,tüylü üstü annem almanyadan getirdi,Türkiye'de ki fiyatlar çok uçuk kazıklıyorlar adamı...

topluyum ve ugg sayessinde gönül rahatlığı ile elbise giymeye başladım...

inanılmaz güzel duruyor çünkü

nedense ayyy kızılaymı dağıttı o ne be gibi eleştirilere anlam veremiyorum çünkü en basitinden her 2 kişiden birinin ayağında converse var ama kimse sesini çıkartmıyor.

önemli olan insanın kendinin beğenmesi,sağ sol beni hiiiiiç ilgilendirmiyor,mantarmış kokuymuş yok öyle birşey.her ayakkabıda olabilir,önemli olan orjinal olması ve temiz kullanılması haliyle.koca kış ayağımdan çıkmadı geçen senede bu senede ama bende hiç sorun olmadı.hemde karların içinde yüzüp ıslanmasına rağmen :)
kış aylarında inanılmaz sıcak tutuyor :69:

benden soylemesı kullanmadım hoslanmıyorumda bnu ılk defa soyluyorum fakat bnm belırtmek ıstedıgım mantar yapıyor olması ıster ınanın ıster ınanmayın ben bılımsel arastırmaların sonucunu soyledım umrunuzda olup olmaması benı ılgılendırmez :49:

Uzun zamandan berı sureklı kullanıyorum gorunus ve konfor acısından vazgecılmez herkez de olması da benım ıcın no problem sonucta kendıme yakıstırıyorum :52: :66:

moda diye insanlar neler giyiyor yahu. ayı postu gibi tüylü tüylü. bedava verseler giymem.
kış geldi artık yine görürüz. tayt, ugg, dirsekte duran çanta triosunu. bi de üstüne dibi gelmiş sarışınsa tadınmaz yenmez. :D

moda diye insanlar neler giyiyor yahu. ayı postu gibi tüylü tüylü. bedava verseler giymem.
kış geldi artık yine görürüz. tayt, ugg, dirsekte duran çanta triosunu. bi de üstüne dibi gelmiş sarışınsa tadınmaz yenmez. :D

öyle deme okdar rahatki ugg
topuklu botları giyip giyip parmaklara ızdırap çektirmektense tayt üstüne ugg tamamennn rahatlık :32::32:

aslında çok rahat gibi gözüküyor ama biraz daha yaş grubu küçük kızlara yakıştırıyorum ben mesela liseye giden gibi..bi ara alıyım diye düşünmüştüm ama topuklu çizmelerden sonra kendime yakıştıramadım:37:

Back
X