kızlar bebeklerinzde, çocuklarınızda halk arasında söylemiyle uğunma ,tıptaki söylemiyle breath holding sendromu yaşayan varmı.
benim kızım 3 yaşına giricek 1 yaşında beri ağlarken neffes alamyıp tıkanıyo ve bayılıyor,parmakları kasılıyor,gözleri açılıp ters dönüyor. ilk olduğunda öldü sanmıştım.cansız kaldı elimde.
şimdi açabiliyorum kendim ama, yinede çok korkuyorum..anneme bile bırakamıyorum.
böyle insan içinde rezil olAcağı tarzda düştüğünde , bişey istediğinde terslediğimde falan oluyor.hatta bazen ters ters baktığımzda bile okadar içli ağlıyorki gerisi gelmiyor(
siz de yaşıyorsanız lütfen tecrübelerinizi paylaşın.
Bu zamana kadar neden beklediniz bence cok muhim bir hastalik bu burada ne ogrenebilirsiniz ki bence hemen doktora goturun bayilmanin rezilligi mi olur ayrica
cnm dikkatli okursan bayılmanın rezilliği deil düştüğünde utandığında kendini rezil hissettiğinde oluo. ayrıca tıptaki adını da yazdım.tabiki doktora götürdüm. bu zamana kadar beklermiyim hiç.çocuğum elimde kaldı diorum.oturcam beklicemmi yani.bunu nasıl aklından geçirdin şaştım :/
doktorlar bunun bi çaresinin olmadığını söylüolar.7-8 yaşında kendiliğinde geçiormuş.
benim buraya yazmamın sebebi ise arkadaşların nöbet sıasında nasıl bi yol izlediği? ve tecrübeleri.
Yazinda ayrintilardan bahsetmemissin haliyle anlamamam dogal sana ve cocuguna gecmis olsun insallah cabuk atlatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?