• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ugur böcegi :-)

benderdimihangidaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
96
17
98
Avusturya
Arkadaslar biliyorum cogunuz gereksiz yere neden konu actiniz diyceksiniz.
Dün yatmadan boynumda sanki sivri sinek var gibi oldu elimle iteledim sonra sirtima girmis yürüyor.
Korktum hemen aldim baktim ugur böcegi. Sonra aldim biraktim baktim bu seferde kucagima geldi.
Simdi sahurumu yapip odama gectim baktim bilgisayar masasinin altinda bir ugur böcegi :-)
Cok hosuma gitti.
Biliyorum islam dininde ugur diye birsey yok yani bana ugur getiricek demiyorum.
Hatta demin hoca ugura inanan Allah korusun dinden cikar dedi.
Sadece mutlu etti beni ve paylastim :-)
Selametle...

:)
Insanlarin, hayvanlarin cani ile imtihan edildigini biliyor muydunuz?
Hayvanlara zulüm en büyük günahlardandir.

Simdi bunu neden söylüyorum?
Belkide o ugur böcegi sadece bir imtihandir:)
Tutup atacak misiniz, yoksa öldürecek misiniz?

Belkide sadece budur:)

:)
Insanlarin, hayvanlarin cani ile imtihan edildigini biliyor muydunuz?
Hayvanlara zulüm en büyük günahlardandir.

Simdi bunu neden söylüyorum?
Belkide o ugur böcegi sadece bir imtihandir:)
Tutup atacak misiniz, yoksa öldürecek misiniz?

Belkide sadece budur:)

Yok valla ne attim ne öldürdüm.

Imtihanimi basariyla tamamladim sükür ;-)

ayy konuya bak..neden açtınız demiceeemm çünkü severim onu beeen.uğurböceğine selamlar...:16::80:

Arkadaslar biliyorum cogunuz gereksiz yere neden konu actiniz diyceksiniz.
Dün yatmadan boynumda sanki sivri sinek var gibi oldu elimle iteledim sonra sirtima girmis yürüyor.
Korktum hemen aldim baktim ugur böcegi. Sonra aldim biraktim baktim bu seferde kucagima geldi.
Simdi sahurumu yapip odama gectim baktim bilgisayar masasinin altinda bir ugur böcegi :-)
Cok hosuma gitti.
Biliyorum islam dininde ugur diye birsey yok yani bana ugur getiricek demiyorum.
Hatta demin hoca ugura inanan Allah korusun dinden cikar dedi.
Sadece mutlu etti beni ve paylastim :-)
Selametle...

o değilde öyle bişey mi var yani uğuruna inandığımız bişey olunca dinden mi çıkıyomuşuz :26: ama biz sadece psikolojik olarak anlam yüklüyoruz yani ondan bişey geleceğine falan inanmıyoruz ki ben bilmiyodum böyle olduğunu. hangi hoca söyledi?:26:

ne güzelll..
nerde bi böcek görsem avaz avaz bağıran ben bayılıyorum uğur böceğine. adından belki de hep sevimli gelmiştir.
bak böyle bi sebeple şu can sıkıntısında beni gülümsettin :)

o değilde öyle bişey mi var yani uğuruna inandığımız bişey olunca dinden mi çıkıyomuşuz :26: ama biz sadece psikolojik olarak anlam yüklüyoruz yani ondan bişey geleceğine falan inanmıyoruz ki ben bilmiyodum böyle olduğunu. hangi hoca söyledi?:26:

Valla canim acikcasi bende bilmiyodum. Bugün sahur programinda ömer döngeloglu söyledi.
Dün ugur böcegini görünce bide israrla kucagima gelince dedim bana ugur getirir insAllah diye.
Ama dedigim sey yanlismis.
Belkide bu bilgiyi ögrenmem icin bi vesileydi ugur böcegi.

ben hiç bir böceği sineği falan öldürmem...

ama eşim patır patır indiriyor kafalarına dayanamaz...

şimdi oturup düşününce

mutfakta olur ya böcekler yazın özellikle...sağlığa zararlı ilaçlatma yapılır ölsünler zarar vermesinler diye

ama bir yandan da dini boyutu var ...aklım çok karıştı...

ama yinede öldüremem...

allah istemedikçe onun mikrobu bana zarar veremez diye düşünuyorum...

sonra aklıma bit pire falan geliyor...e artık onları mecbur yok etmek zorundasın....çok karışık ya...

amma yazmışım...:27:

ahh uğur böceği :34:

çocukluğumun en tatlı anısı ..

ne zaman görsem tatlı tatlı dalarım o günler aklıma gelir hep :9:

annemin ona terlik pabuç alacağı dertsiz tasasız günler..

Son düzenleme:
Back
X