Uğurlu Liste

ee hadi bakam bende katılam listenize 5 ocak tarihim
hayırlı uğurlu olsun

Hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimizhihoyyytBol hamişli, bol bebişli topic olsundelikafadulden:lepi:

benide eklermisiniz.....30 aralık......2008 nisandan beri bebek istiyom ama arada 2 düşük ve 1 kürtaj var hayırlısı olsun.......
inşallah hepimiz hızlı girip hızlıca da hamiş oluruz..........

:asigim:bende size katilabilir miyimmmm???
bende pcos var,ocak ayinda yeni test sonuclarim cikacak ve büyük ihtimalle asilamaya gececegiz...20 aylik evliyim...adet tarihim 15 aralikti ama gecikti yine(bende bu cok normal)hayit cayi iciyorum...a.s.

selam çok hoş liste olmuş emeğine sağlık.. bende yer edinebilirmiyim :) Allah ın izni ile 20 ocak ta bekliyoruz ;)

:asigim:bende size katilabilir miyimmmm???
bende pcos var,ocak ayinda yeni test sonuclarim cikacak ve büyük ihtimalle asilamaya gececegiz...20 aylik evliyim...adet tarihim 15 aralikti ama gecikti yine(bende bu cok normal)hayit cayi iciyorum...a.s.

sen de hoş geldin tatlım, ekledim bile, umarım çabucak yukarıya terfi edersin :)a.s.:nazar:

selam çok hoş liste olmuş emeğine sağlık.. bende yer edinebilirmiyim :) Allah ın izni ile 20 ocak ta bekliyoruz ;)

tatlım yanlış anlamamışımdır umarım, sen hamilesin di mi?:nazar: Öyleyse sat yaş ve eklemek istediğin başka şeyler varsa hemen yerini hazırlayayım :1hug:a.s.

canımmmm listeye eklemişsin...ellerine sağlık.....yazdıkların duygulandırdı beni.....

tatlım yanlış anlamamışımdır umarım, sen hamilesin di mi?:nazar: Öyleyse sat yaş ve eklemek istediğin başka şeyler varsa hemen yerini hazırlayayım :1hug:a.s.

nesli ben yanlışmı anlayıp atladım hemen yaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: şey ben gebeyim..:CüvCüv: bu liste hamiş adayı listesimi anne adayı listesimi :uhm:

nesli ben yanlışmı anlayıp atladım hemen yaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: şey ben gebeyim..:CüvCüv: bu liste hamiş adayı listesimi anne adayı listesimi :uhm:

yok güzel kuş, üstte hamişlerimiz var, orada yer yapıyorum sana :) sen bilgileri ver, ekleyeyim onları da (hem zaten cinsiyet vs de ekleyecektim ama erken diyordum, senin bahanenle onu da düzenlemiş olayım ) :1hug:

yok güzel kuş, üstte hamişlerimiz var, orada yer yapıyorum sana :) sen bilgileri ver, ekleyeyim onları da (hem zaten cinsiyet vs de ekleyecektim ama erken diyordum, senin bahanenle onu da düzenlemiş olayım ) :1hug:

ay canım benim sağol :ecrin_bebek: sat tarihim : 15 Nisan 2008 cinsiyetide kız
:1rolleyes: a.s. YAŞIMDA : 20

nesli benim 23 aralıkdı ama dün kan testi yaptırdım hamile degilim.ama adet olmadım olunca yeni tarii söylerim.

oooooo hoş geldiniz yeni liste yeni hamileler inşallah....Bu arada, burası umutlu insanların umutlu listesiii sıkıntılarınızı kederlerinizi paylaşırız ama umutsuzlukları istemiyoruz....

MUTLU OLALIM YUMURTALARIMIZ MUTLU OLSUN

Ahahahhahha kendimi bir an kümeste gibi hissettim eheuheueheuue

Back
X