- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
- 358
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide yazın kızlar 5 ocak hadi hayırlısı bakalım
ee hadi bakam bende katılam listenize 5 ocak tarihim
hayırlı uğurlu olsun
:asigim:bende size katilabilir miyimmmm???
bende pcos var,ocak ayinda yeni test sonuclarim cikacak ve büyük ihtimalle asilamaya gececegiz...20 aylik evliyim...adet tarihim 15 aralikti ama gecikti yine(bende bu cok normal)hayit cayi iciyorum...a.s.
selam çok hoş liste olmuş emeğine sağlık.. bende yer edinebilirmiyim :) Allah ın izni ile 20 ocak ta bekliyoruz![]()
sen de hoş geldin tatlım, ekledim bile, umarım çabucak yukarıya terfi edersin :)a.s.![]()
canımmmm listeye eklemişsin...ellerine sağlık.....yazdıkların duygulandırdı beni.....
tatlım yanlış anlamamışımdır umarım, sen hamilesin di mi?Öyleyse sat yaş ve eklemek istediğin başka şeyler varsa hemen yerini hazırlayayım :1hug:a.s.
nesli ben yanlışmı anlayıp atladım hemen yaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: şey ben gebeyim..:CüvCüv: bu liste hamiş adayı listesimi anne adayı listesimi :uhm:
yok güzel kuş, üstte hamişlerimiz var, orada yer yapıyorum sana :) sen bilgileri ver, ekleyeyim onları da (hem zaten cinsiyet vs de ekleyecektim ama erken diyordum, senin bahanenle onu da düzenlemiş olayım ) :1hug:
ay canım benim sağol :ecrin_bebek: sat tarihim : 15 Nisan 2008 cinsiyetide kız
:1rolleyes: a.s. YAŞIMDA : 20