Ugursuz muyum neyim ?!

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
123
32
Icimde büyük bir korku var...
Eski sözlüm bana yapmadigini birakmadi basima gelmedik olay kalmadi. Simdi kismetse baskasinla nisanlanicam ama cok korkuyorum. Bu kisiylede olaylar pesimi birakmiyor. Benimle eskiden tanismak isteyen kisi sevgilimin kardesinle suan iliskide. Sevgilimin ailesi buna karsi. Sevgilim ona bugün yazicakmis konusucakmis görümcemin sevgilisine. Bu is patlak vericek diye cok korkuyorum. Sizce korkularim manasizmi ? Siz olsaniz napardiniz ?

Konuyu okuyunca ilk aklıma gelen şey ;
gerçekten nişanlısını seven , güvenen ve bu hisleri karşılıklı olan bir kadının aklına bunlar gelir miydi ?

Korkularınız geçmişin artçısı değilse bu ilişkiyi bir kere daha düşünün .

Geçenlerde buna benzer bi konu açılmıştı nişanlımla aram bozuldu bu sebepten falan kayınpeder ben senin yanındayım demiş o sizmiydiniz:işsiz: bi görüşsünler bakalım olay nasıl gelişecek

Kim kiminle sevgili kim nisanli valla anlamadim
Bu kadar iliskiler yumagi icinde korkmak cok normal.
Amcanızın Kız Kardeşi Halanız Oluyorsa, Dayınızın Tek Kız Kardeşi Sizin Neyiniz Olur
Hadi bilin bakalım:)))))

Konuya gelince ne alakası var bırakın eğer samimiler devam etsinler

Amcanızın Kız Kardeşi Halanız Oluyorsa, Dayınızın Tek Kız Kardeşi Sizin Neyiniz Olur
Hadi bilin bakalım:)))))

Konuya gelince ne alakası var bırakın eğer samimiler devam etsinler
Hahahaha kiz valla anlamadim ;) benim devreler yanmis yeminle.
Konu sahibi genc yasina pek cok sey sigdirabilmis bravo ne diyeyim. Biraz dinlenmek yok hemen ondan ayrilayim buna gideyim,eski sevgilimin bilmemnesi simdikinin bacisiyla vs vs offff

Konuyu okuyunca ilk aklıma gelen şey ;
gerçekten nişanlısını seven , güvenen ve bu hisleri karşılıklı olan bir kadının aklına bunlar gelir miydi ?

Korkularınız geçmişin artçısı değilse bu ilişkiyi bir kere daha düşünün .

Sanirim gercekten gecmiste yasadiklarim yüzünden böyle oluyor

Hahahaha kiz valla anlamadim :KK66: benim devreler yanmis yeminle.
Konu sahibi genc yasina pek cok sey sigdirabilmis bravo ne diyeyim. Biraz dinlenmek yok hemen ondan ayrilayim buna gideyim,eski sevgilimin bilmemnesi simdikinin bacisiyla vs vs offff

Görümcemin konustugu cocuk sevgilim degildi. Benimle ciddi olarak görüsmek istedi bende kabul etmemisdim zaten

Back
X