ugursuzluk

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Cok yoruldum artık esim yine isten cikartildi cok borcumuz var ne yapicagimi bilmiyorum evlendikten sonra benim memleketime tasindik ama 2 defa isten cikartildi. Bana burasi ugursuz geldi diyor icim sıkılıyor nasil yapicam nasil edicem bilmiyorum :KK43: evliligimizi bu isten cikarilmasi cok etkiliyor ben destek veriyorum ama olmuyor :KK43: gercekten bu şehir bize ugursuz mu geldi cocugumuda kaybettim bilmiyorum ah :KK43: evlendigimizden beri sorunlar yakamizi birakmafi ne yapabilirim nasil guclu kalabilirim :(

Son düzenleyen: Moderatör:
işten cıkarılma sebepleri nelerdir Acaba esinizde mi bi sıkıntı var iş konusunda

Cok yoruldum artık esim yine isten cikartildi cok borcumuz var ne yapicagimi bilmiyorum evlendikten sonra benim memleketime tasindik ama 2 defa isten cikartildi. Bana burasi ugursuz geldi diyor icim sıkılıyor nasil yapicam nasil edicem bilmiyorum :KK43: evliligimizi bu isten cikarilmasi cok etkiliyor ben destek veriyorum ama olmuyor :KK43: gercekten bu şehir bize ugursuz mu geldi cocugumuda kaybettim bilmiyorum ah :KK43:
öyle düşünme bence
her insanın hayatında böyle sıkıntılar, dönüm noktaları olur
önemli olan yeniden yılmadan baştan başlayabilmek ve yuvayı ayakta tutabilmek

Cok yoruldum artık esim yine isten cikartildi cok borcumuz var ne yapicagimi bilmiyorum evlendikten sonra benim memleketime tasindik ama 2 defa isten cikartildi. Bana burasi ugursuz geldi diyor icim sıkılıyor nasil yapicam nasil edicem bilmiyorum :KK43: evliligimizi bu isten cikarilmasi cok etkiliyor ben destek veriyorum ama olmuyor :KK43: gercekten bu şehir bize ugursuz mu geldi cocugumuda kaybettim bilmiyorum ah :KK43:
taşının o zaman değişiklik iyidir ,daha iyi iş imkanları olan bir şehre

Uğursuzluk yoktur, aksilikler bazen üstüste gelir o kadar... Eğer imkan varsa eşinin istediği bir şehri tercih edip orda deneyin isterseniz, o şehirden soğumuşsanız farkında olmadan işini yapmak istemiyor olabilir.

Sizden önemli değil yani şehir, birlikte olmanız önemliyse değişin gitsin şehri.

taşının o zaman değişiklik iyidir ,daha iyi iş imkanları olan bir şehre
Dusunuyorum artik :KK43:
Uğursuzluk demek yanlış olur bence. Hemen hemen herkesin başından geçmiştir maddi sıkıntılar.
Borçlar bi şekilde ödenir.. huzurunuzu kaçırmayın sağlık olsun.
Haklisiniz ama evlendgimizden beri hersey okadar kotu gttiki yinede sarildik ama benim artik sanki guclu olmaya takatim yok:KK43:
Uğursuzluk yoktur, aksilikler bazen üstüste gelir o kadar... Eğer imkan varsa eşinin istediği bir şehri tercih edip orda deneyin isterseniz, o şehirden soğumuşsanız farkında olmadan işini yapmak istemiyor olabilir.

Sizden önemli değil yani şehir, birlikte olmanız önemliyse değişin gitsin şehri.

soguduk korkuyorum evliligime bu durum zarar verir diye:(

cok şükür iNŞALLAH sevgimiz bu zorluklarda zarar gormez:KK43: gormez dimi

öyle haklisiniz bu duruma cok sukur ALLAHIMA atlatiriz degilmi cok yorgunum :KK43:
zarar görmesini engellemek sizin elinizde
bizim de maddi sorunlarımız oldu eşimle
ama hiç evliliğimize yansıtmadık bu durumu hep sevgi ve saygıyla yaklaştık birbirimize
çünkü bunların hep imtihan olduğunu biliyorduk

Benim eşim evlendiğimizden beri yani üç senede yedi iş değiştirdi. Hiç ugursuzluk diye düşünme, devamlı iş bulmak çok zor bu devirde. Erkekler bu konuda şanslı, tecrübe edindikleri zaman her yerde iş bulurlar, sen sıkma canını.

Şehir değiştirme imkanınız var mı? Bu şehrin uğursuzluğuna inandırmışsınız kendinizi artık şehir ağzıyla kuş tutsa yaranamaz

Ama ya uğursuzluk şehirde değil eşinizdeyse, ya da sizdeyse?

Bu düşünce şekliyle nereye kadar kaçabilirsiniz?

Unutmayın ki hayatta yaşadığınız her şeyin bir nedeni vardır ve o neden sizi en güzele götürmek içindir. Şimdi bunları yaşıyorsanız mutlaka ilerde çok mutlu olacağınız bir şeyin temelleri atılıyor. Siz sadece küsmeyin ve kötü enerjiyi, düşünceyi hayatınızdan uzak tutun, sabredin

Back
X