ugursuzluk

Dusunuyorum artik :KK43:

Haklisiniz ama evlendgimizden beri hersey okadar kotu gttiki yinede sarildik ama benim artik sanki guclu olmaya takatim yok:KK43:

soguduk korkuyorum evliligime bu durum zarar verir diye:KK43:
Burdan oturup bi şeyler yazmak kolay gibi görünse de aslında benim de maddi sıkıntı çektiğim uzun bi dönem oldu.
Ama Allahın yardımıyla bi şekilde üstesinden geliniyor yine de. Zorlukları yaşamadan rahatlığın kıymetini bilemezsiniz.
Evliliğinize zarar gelmez.. Bu konularda tartışmalarınızın olması da olağan. Belki biraz yorulursunuz ama birbirinizi anlayışla karşıladıktan sonra, birbirinizi yıpratmadıktan sonra yıkılmazsınız :) Bana da anlayışlı bir çiftmişsiniz gibi geldi.. :')

keşke elinde daha geçerli bir mesleği olsaydı aşçılık,tesisatçılık gibi..benim eşimle evlendiğimde mesleği bile yoktu..temizlik şirketlerinde süründü üç sene,çocuk düşürdüm,ev sahibi evden kovdu,eşim işten atıldı,kömürsüz kaldım evdeki paspasları yakıp ısındım,karnımı doyurmak için annemlere giderdim..yorganı başıma çekip bağırarak çok ağlamışımdır..sonra eşim bir aşçının yanına yamak olarak girdi orada aşçılığı öğrendi 27 yaşından sonra..uğursuzluk diye bir şey yok öyle düşünme,azim var istek varsa eşinin yapamayağı hiçbir şey yoktur.her insanın hayatında böyle zor zamanları olur sonra bir dönüm noktası olur..allah ömür boyu çektirmez unutma..

cok şükür iNŞALLAH sevgimiz bu zorluklarda zarar gormez:KK43: gormez dimi

öyle haklisiniz bu duruma cok sukur ALLAHIMA atlatiriz degilmi cok yorgunum :KK43:
neler atlatılmıyoki su hayatta yeterki ALLAH saglık versin bunlarda gecer üzülmeyin.Önemli olan saygıyı sevgiyi yitirmemek

Benim eşim evlendiğimizden beri yani üç senede yedi iş değiştirdi. Hiç ugursuzluk diye düşünme, devamlı iş bulmak çok zor bu devirde. Erkekler bu konuda şanslı, tecrübe edindikleri zaman her yerde iş bulurlar, sen sıkma canını.

INŞALLAH bulur bi is simdi cok mutsuz oturuyor oylece ben nasil yardim ediyim:(

İnşallah. Allah ferahlık versin.
AMIN cok sagolun cumlemize

Şehir değiştirme imkanınız var mı? Bu şehrin uğursuzluğuna inandırmışsınız kendinizi artık şehir ağzıyla kuş tutsa yaranamaz

Ama ya uğursuzluk şehirde değil eşinizdeyse, ya da sizdeyse?

Bu düşünce şekliyle nereye kadar kaçabilirsiniz?

Unutmayın ki hayatta yaşadığınız her şeyin bir nedeni vardır ve o neden sizi en güzele götürmek içindir. Şimdi bunları yaşıyorsanız mutlaka ilerde çok mutlu olacağınız bir şeyin temelleri atılıyor. Siz sadece küsmeyin ve kötü enerjiyi, düşünceyi hayatınızdan uzak tutun, sabredin

Aslinda evlendgmzden beri hep kotu seyler yasadik :(

Burdan oturup bi şeyler yazmak kolay gibi görünse de aslında benim de maddi sıkıntı çektiğim uzun bi dönem oldu.
Ama Allahın yardımıyla bi şekilde üstesinden geliniyor yine de. Zorlukları yaşamadan rahatlığın kıymetini bilemezsiniz.
Evliliğinize zarar gelmez.. Bu konularda tartışmalarınızın olması da olağan. Belki biraz yorulursunuz ama birbirinizi anlayışla karşıladıktan sonra, birbirinizi yıpratmadıktan sonra yıkılmazsınız :) Bana da anlayışlı bir çiftmişsiniz gibi geldi.. :')

cok tesekkur ederim;) herkez bu evrelerden geciyor ben elimden geldigince yaninda olmak istiyorum :( ama su var erkekler bunkonuda gururlari kiriliyor ona üzülüyorum :(

keşke elinde daha geçerli bir mesleği olsaydı aşçılık,tesisatçılık gibi..benim eşimle evlendiğimde mesleği bile yoktu..temizlik şirketlerinde süründü üç sene,çocuk düşürdüm,ev sahibi evden kovdu,eşim işten atıldı,kömürsüz kaldım evdeki paspasları yakıp ısındım,karnımı doyurmak için annemlere giderdim..yorganı başıma çekip bağırarak çok ağlamışımdır..sonra eşim bir aşçının yanına yamak olarak girdi orada aşçılığı öğrendi 27 yaşından sonra..uğursuzluk diye bir şey yok öyle düşünme,azim var istek varsa eşinin yapamayağı hiçbir şey yoktur.her insanın hayatında böyle zor zamanları olur sonra bir dönüm noktası olur..allah ömür boyu çektirmez unutma..

ne guzel mesleği bulmuş cok sevindim sizin adiniza INŞALLAH zor gunler bidaha gelmez siizn icin..gercekten cok zor gecim.derdi ALLAHIM kapi acar INŞALLAH :(

neler atlatılmıyoki su hayatta yeterki ALLAH saglık versin bunlarda gecer üzülmeyin.Önemli olan saygıyı sevgiyi yitirmemek
AMIN cok tesekur ederim cumlemize.. korkuyorum onun erkeklik gururu sevgisinin onune gecerse diye

Ugursuzluk diey yoktur
Aslinda ugursuzlugu o anlamda kullanmadim evligmzde evlendik canim dedgmz ailemizden ölumler agir amaliyatlar oldu sonra bebegimi dusurdum daha sonra gecim skntisi tam bi is bulduk dedik dogrulduk yine issizlik hersey ust uste geldi:(

Benim kp nin turizm sirketi var. oda kisin soforleri cikariyo isten. Is azaliyo cunku. Adam fazlaligi oluyo. Bunu ugursuzluga dayandirman suursuzluk bence

Lütfen ben o anlamda kullanmadim zaten cok mutusuzum hersey ust uste geldi sadece is sorunu degil bunu dile getrdm suursuzluk detipte kirici olmayin rica ediyorum sadece icimi doktum ve ne yapabilirim sizden guc almak istedim

Lütfen ben o anlamda kullanmadim zaten cok mutusuzum hersey ust uste geldi sadece is sorunu degil bunu dile getrdm suursuzluk detipte kirici olmayin rica ediyorum sadece icimi doktum ve ne yapabilirim sizden guc almak istedim
Tamam canim duzelttim zaten ama alintilamissin. Neyse. Insallah yoluna girer

Şehrin ugursuzluğuyla ne ilgisi var..

Bi arkadaşımın da kocasıyla arası ıyı degıldı..

Yeni ev alıp içini sıfırdan yaptırmışlardı çok güzel..

Kafayı taktı evinin uğursuz olduğuna..

Gitti başka eve kıraya çıktı..bu sefer boşandılar..

Şehrin ugursuzluğuyla ne ilgisi var..

Bi arkadaşımın da kocasıyla arası ıyı degıldı..

Yeni ev alıp içini sıfırdan yaptırmışlardı çok güzel..

Kafayı taktı evinin uğursuz olduğuna..

Gitti başka eve kıraya çıktı..bu sefer boşandılar..

Sehir degilde hersey ust uste gelmesnden bunaldim :(

Bu saat oldu uyuyamadim esimin morali cok bozuktu sizlerin destegiyle yine birqz olsun gücümu topladim cok tesekur ederim esime destek oldum bi is varmis oda uzak yol haftanin 3 gunu evde 4 gunu yolda olcak ALLAH bilio ya icimi istemiyorum ama suan kış sezonu tamam dedim bakalim ne olcak cok mutsuzdu onu guldurmeye calistim oda bana iyi ama cok dusunceli is is is ne olcak halimiz:(

Bu sadece bir donem,geçecek merak etmeyin
Ben hayatımın en zor olduğu dönemleri hic umudum bile yokken,çoktan vazgeçmişken atlattım
Sabırlı olun ve dik durun

Şükür et Allaha kocan çalışmak istiyor kadınlar birde madalyonun ters yüzü varki çoğu erkekde çalışmayı istemiyor sudan bahanelerle iş bulsada çıkıp evde kadının hayatını zindan ediyor inşallah en yakın zamanda beklediğiniz hayırlı iş kapısını Rabbim nasip etsin bugünlerde geçer yeterki siz birbirinizi kırmayın Allah yar ve yardımcınnız olsun canım amin

Back
X