ugursuzluk

papatya6005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
196
54
98
35
İstanbul
Bütün aksilik beni bulur aklımdan şimdi gelir beni bulur dediğim hersey başıma gelir yeter ki som ağzimi acmayim. Neden böyleyim ne yapmam lazım en basitinden bir beyaz esya aldım çok çok beğenerek üç kere servise gitti geldi hani kimsede çıkmaz ama gelir beni bulur .neden diyorum . Her aksilik neden beni bulur . Evet dert değil belki bunlar ama hayat hep böyle geçince artık insan sıkılıyor. . Okuyan yorum yazan tavsiye edenlere teşekkür ler.

Kurdugunuz cumleleri, aklinizdaki dusunceleri pozitife cevirmekle baslayiniz.

"benim BASIMA GELIR, tum aksilikler BENI BULUR.." size en guzel ornektir. YINE OLACAK diye dusnup, cumle kurdukca devam eder. Zihnizi negatiflige sartlamak yerine, pozitife cevirmeyi deneyiniz.

Butun guzellikler beni bulur/buluyor. Her isim rast gider/gidiyor. Her konuda cok sansliyim/sanliyimdir. Her isimi kolaylikla ve rahatca hallederim/hallolur.

Bunlari gundelik yasaminizda kullanmaya ozen gosterirseniz, uyguladiniz anda da yasaminizin ne kadar farkli olacagini goreceksiniz.

İşe kötüyü çağırmamakla başlayabilirsin madem şom ağızlı olduğunuzu düşünüyorsunuz :).
Bana da oluyor zaman zaman.Bütün aksilikler aynı anda yaşanıyor sonra her şey bi anda halloluyor bu sefer de boşuna üzülmüşüm diyorum.

Bütün aksilik beni bulur aklımdan şimdi gelir beni bulur dediğim hersey başıma gelir yeter ki som ağzimi acmayim. Neden böyleyim ne yapmam lazım en basitinden bir beyaz esya aldım çok çok beğenerek üç kere servise gitti geldi hani kimsede çıkmaz ama gelir beni bulur .neden diyorum . Her aksilik neden beni bulur . Evet dert değil belki bunlar ama hayat hep böyle geçince artık insan sıkılıyor. . Okuyan yorum yazan tavsiye edenlere teşekkür ler.
"Her şey güzel olacak.", bu sorunun ilacı...

Cunku sen tamda o aksilikleri beynin bi kosesine biriktirip koleksiyon yapip " bak yine beni buldu su su su " diyosun.
Oysaki bi o kdar olumlu seyleri biriktirp "sansliyim ya' diyebilirsiniz bal gibi.
Mesela ben kendimi sansli hissederim her gun otobus duragina yetise bildigimde.
'Sansliyim ya kacirmadim,balliyim yine' diyorum.
Oysaki telefonum 2 dk onceden yuruyor yerel saate gore+ otobus duragina 10 dk oncesinden cikiyorum evim pekte uzak olmamasina ragmen+ otobusun gelis saatlerini ezberledim. Sansliyimmi? Bilmiyorum bumudur yoksa guvence ustune guvencemidir bu yaptigim. Ama ben kendimi sansli hissediyorum.

insanın ağzından çıkanın dua kabul edildiğini düşünürüm ben, kızgınken bile hayır söyle, kızfınken söylenen çoğu sözün hükmü yaktır ama kötü söz menzilsiz ok gibidir, karşınızdakine değilse bile size isabet eder, sizde kendinize karşı iyi niyetli hoş sözlü olmayı deneyin, bi ara iş sıkıntısı çektiğim dönemlerde kendim için " eli attığımı kurutuyorum" derdim ve gerçekten hangi işe niyet etsem kapıdan dönerdim, sonra sonrası tevekkülü öğrendim, hayırlısını isteyip allaha bırak, benim başıma da hep kötüsü gelir dediğinizde inan en kötüsü geliyor, allah ne dilersek onu yaşatıyor aslında, en iyisi isteyin ki mevlam da en iyisi ile mükafatlandırsın, sizi de bizleri de inşallah.

Back
X