• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ukala Gelin mi olmak lazım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi drsiest@
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben olsam tıbbi Terimlerle konuşur senin arkadasin tip mezunumu nerden biliyormuş derdim oda bi daha konuşmaz

bu kadar mütevazi davrandığım için kendime çok kızıyorum..doktorum diye hiç kibirlenmedim bugüne kadar, yapımda yok keşke yapabilsem.. olayı anlatayım hemen, lise mezunu ve benden yaşça küçük evli bi görümcem var ve bana doğumdan sonra ilaç kullanman gerek dedi!!! (hangi ilacı önerdiğini soramadım) bebeğime verdiğim damlayı soruyor, alez kullan diyorum, arkadaşım anlattı kanserojenmiş diyor.. kızıma badi alırken inceliyo, alerji ihtimalini değerlendiriyo.. sanki benle yarışıyo.. ve her söylediği de batıyo artık.. ukala olup ben biliyorum desem bu kadar rahatsız edemezdi.. bozmak ta istemiyorum, susuyorum.. geçen gün de ben aramıyorum sormuyorum diye sana kızdım dedi.. özür mü dileseydim acaba -tatlicadiarzu- zaten farklı şehirdeyim diye çok kalbini kırmak istemiyorum ama bi yerde dur demem gerekiyor.. benim sinirim bozuluyor bu şekilde..

Sadece gülümse. Nasılsa bir sağlık problemiyle kapına gelir. "Gerçi sen benden iyi bilirsin" diye başlayan bir cümle kurma fırsatın olur

konu eski oldu ve bildirildiği için kapatıyorum

Back
X