Ülkücüler Yeni Akit Gazetesini Taşladı

archangelus

veritasaequitas
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3.508
3.431
168
Ülkücü oldukları belirtilen grup, akşam saatlerinde Mustafa Kemal Atatürk paylaşımları nedeniyle Yeni Akit gazetesine gelerek gazeteyi taş yağmuruna tuttu. Saldırı anı sosyal medyada paylaşıldı. O anlarda ise bir kadın Yeni Akit binasından ülkücülere ateş edildiğini söyledi.

ATEŞ EDİLDİ İDDİALARI

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde eylemcilerin gazeteyi taşladığı görülüyor. Videonun ilerleyen dakikalarında ise patlama sesleri duyuluyor. Tam o dakikalarda bir kadın ise Yeni Akit gazetesinden eylemcilere ateş edildiğini iddia ediyor.

Kendilerine doğru yöneltildiğini ileri sürdükleri namludan üzerlerine 6 el ateş açıldığını söyleyen Mhp'liler, bina önünde "bekleme eylemi" başlatarak kendilerini hedef alan kişi ya da kişilerin gözaltına alınmasını istiyor.

İddia edilen silahlı saldırıdan sonra bazı araçların da hasar gördüğü ileri sürülüyor.
EYLEMİN NEDENİ ATATÜRK PAYLAŞIMLARI

Ülkücülerin gazete önündeki eyleminin Yeni Akit'in Mustafa Kemal Atatürkpaylaşımlarından kaynaklandığı söyleniyor. Sabah saatlerinde Yeni Akit'in sosyal medya sayfasından Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik hakaret içeren paylaşımlarda bulunulmuştu.

http://www.haberler.com/ulkuculer-akit-gazetesini-tasladi-binadan-ates-6868986-haberi/

[QUOT… ulay_gulay, post: 38878321, member: 169022"]Peygamber Efendimize hakaret karikatürleri çizenlere gücü yetmeyen Akit vakit nakit gazeteleri Mustafa Kemal Atatürk'e diş biliyor.[/QUOTE]
Aynen ...

[QUOTE. lanarey, post: 38878493, member: 605469"]bunlardakide neyin inadı ne alaka cozemedim bende[/QUOTE]
Kimin. .

................
Kendilerine doğru yöneltildiğini ileri sürdükleri namludan üzerlerine 6 el ateş açıldığını söyleyen Mhp'liler, bina önünde "bekleme eylemi" başlatarak kendilerini hedef alan kişi ya da kişilerin gözaltına alınmasını istiyor...

İşte onu daha çok beklerler..!!

dogdum..
seni tanidim..
senin ilkelerinle buyudum..
yeni nesillere seni anlattim..
sna dusman olnlara inat;
hep senin yolundan gittim..
birgun bile tereddut etmedim..
hic yolumi sasirmadim..
yolum,senin yolundu.
cunku;
SEN BENİM KUCUCUK YUREGİMDE
MAVİ GOZLU BİR DEVDİN..

Mustafa kemal ataturk..

Hiç merak e. eyin akit kendini taşlatmıştır amacı halkı kışkırtmak. Yarın çıkıp diyecekki bakın onlar Peygamberimize hakaret etti basın özgürlüğü dediniz, biz Atatürk karikatürü çizdik binamızı bastınız(ühü ühü ühü) Yok canım yemezler!! (Gerçi yeyen çoookkk olur)
Ahaha aynen cok olur yiyen simdiden aglamaya baslamislardir bile. .

Onlara göre ülkücüler Müslüman değil abdestleri yok namazları yok niuazları yok onlar bu gözle bakıyorlar ülkücülere
Akit yapsın bakalım yapacağını yiyen çok nasılsa

Onlara göre ülkücüler Müslüman değil abdestleri yok namazları yok niuazları yok onlar bu gözle bakıyorlar ülkücülere
Aynen oyle
2yildir mhp kadin kollari asenalarindanim
Her cumartesi dernekte kadinlar toplantisi yapilir ve kuran okunur
Namazlar kilinir
Pazartesi aksamida erkekler toplanir sohbet edilir

Bizimkinde boyle en azindan
İcinde oldugumdan biliyorum

İnsanlar nasil on yargili dimi
Gecen hafta hz MUhammedin veda hutbesini dagittik mesela

Milleti birbirine dusurmek icin yapmicaklari yok bunlarin

Aynen oyle
2yildir mhp kadin kollari asenalarindanim
Her cumartesi dernekte kadinlar toplantisi yapilir ve kuran okunur
Namazlar kilinir
Pazartesi aksamida erkekler toplanir sohbet edilir

Bizimkinde boyle en azindan
İcinde oldugumdan biliyorum

İnsanlar nasil on yargili dimi
Gecen hafta hz MUhammedin veda hutbesini dagittik mesela

Milleti birbirine dusurmek icin yapmicaklari yok bunlarin
Ne güzel maşallah sana asenam benim keşke bende yapabilsem bu işi ama eşim hayatta izin vermez
Kendisinede siyasetle uzaktan yakından ilgilenmek yasak(kendisi tapuda memur olduğundan dolayı)
Niye böyle anlamadan dinlemeden bizlere böyle derler anlamam ama sana bişey diyimmi desinler varsınlar şükür utanılacak bişeyimizi yok bizim utanması gerkenler başkaları
Milleti birbirine düşürme konusunda haklısın bazı boş kafaara göre MHP ve chp imansız biz imanlılarıda gördük
Töbe töbe mübarek gün açtırıyorlar insanın ağzını zorla

onlara göre en ene en müslüman onlar ama en çok hak yiyen,çalan çırpan gene onlar:KK14:

Ne güzel maşallah sana asenam benim keşke bende yapabilsem bu işi ama eşim hayatta izin vermez
Kendisinede siyasetle uzaktan yakından ilgilenmek yasak(kendisi tapuda memur olduğundan dolayı)
Niye böyle anlamadan dinlemeden bizlere böyle derler anlamam ama sana bişey diyimmi desinler varsınlar şükür utanılacak bişeyimizi yok bizim utanması gerkenler başkaları
Milleti birbirine düşürme konusunda haklısın bazı boş kafaara göre MHP ve chp imansız biz imanlılarıda gördük
Töbe töbe mübarek gün açtırıyorlar insanın ağzını zorla
Bende iyiki girmisim iclerine
Okadr iyiler samimiler ki
Herkea namazini kiliyo hepsi kuran biliyo
Sohbet kahve gunu
Ve bir cogu emekli insanlar
Gardiyan emeklisi abla var
Banka emeklisi abla var
Uye veya degil destek olmalari guzel
Gecen ay turkmeneline 1tir ihtiyac yolladk
Kendi aramizda diger.ilce asenalari falan giysi,gida,esya baya topladik
Kahvalti,yemeklerimiz oluyo
Cok syler ogreniyorum
Memurlara.yasak sanirim
Calmiyoruz,cirpmiyoruz ve kimsenin yardimi yok bize
Kahvemizi kendimiz goturuyoruz,kekimizi kendimiz yapiyoruz yardimimizi kendi evimizdekinden yapiyoruz
Kandilde helvalar ,kandil simitleri yapildi kuran okundu mesela

Dernegin giderlerine kadar kendimiz karsiliyoruz

Bu bi durus
Hak yiyenlerede ornek olmak adina
Sevgimiz altinla,makarnayla degil yani

Back
X