Ülkücüler Yeni Akit Gazetesini Taşladı

Icerden ates acmislar tas atanlara.. yani gazeteden. Protesto yapanlarin cezasi sokakta olmek bu ulkede.. PKKli pesmergeler haric tabii. Onlara her yol Paris.. Yol kesmek, yakip yikmak dahil..
Oyyy ben yanlış okudum o zaman, özür dilerim kızlar. :KK48:
Ama işte biz bunlara ''Oh olmuş'' dersek, onlar da kalıp ''Eee siz Charlie Herboda katliam yapanlara kızdınız, düşünce özgürlüğü diyerek, ''Çözüm şiddet mi?'' diyerek, şimdi gelmiş taş atma eylemini savunuyorsunuz iki yüzlüsünüz.'' diyecekler. Bunların eline koz vermemek gerek.
Kale bile almayalım, Allah belalarını vermiş zaten, gazete gazete değil mizah dergisi. Her ay başka rezillik. :KK53:

Bu gazeteler niçin var? Birbirlerinin kutsallarına, değerlerine hakaret etmek için mi? Gerçekten anlayamıyorum. İnsanlarla aynı düşünceyi paylaşmak aynı kişiyi sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. Gazeteler böyle yaparsa düşünce farklılığı nedeniyle burda ya da sokakta olan kavgalara didişmelere şaşırmamak lazım demekki.

Buna sinirlenip gazete binasını taşlayanlarda aynı kefede tabii. Nerden baksan rezillik bu durum.
:KK9::KK9:

Değerlerle , inançlarla , insanlar için değerli şahsiyetlerle dalga geçilemez , hakaret edilemez . Özgürlük insanları bile bile kışkırtma , rencide etme hakkı değildir .
aynen..
ama devir değişti artık senin için önemli ama benim için önemsiz o nedenle dilediğimce davranırım demek özgürlük oldu:KK14:

Ic savas cikmassa yeridir cryptic, dun gorsen akit gazetesi facebook hesabina kufurden gecilmiyordu ben soook oldum. .
bende duydum onu ,bu insanların derdi inanç olsa cumhuriyet gazetesine tepki verirler..değil dertleri başka bunların din kisvesi sadece:KK51:

bende duydum onu ,bu insanların derdi inanç olsa cumhuriyet gazetesine tepki verirler..değil dertleri başka bunların din kisvesi sadece:KK51:

Aynen canim aklima bir sarki geldi oraya yazmistim
(Hepemizzzzzz kardesizzzzzzz bu ofke ne diyeeee) bu sarkiyi oraya yazdim 23 begenme 6 kufur geldi nihahahah:KK53::KK53:

Ataturk'u koruma kanunu sözde var bence. Yeni akit sözde tarihçi kadir mısıroğlu denen adamın birkac sene önce açıklamasını ve Atatürk için yaptıkları ve vedad uşakligil ile olan eşcinsel iftirası aynen internet ortamında vardır ve kitap olarak satılmaktadır. (Bknz.Rıza Nur, Hayat ve Hatıratım)

Back
X