Ulthera Ameliyatsız Yüz Germe

yagmuraslanoglu

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
2
0
6
35
İstanbul
Arkadaşlar, ameliyatsız yüz germe yaptırmak istiyorum fakat kafam karıştı.Bir kaç merkezi aradım ulthera adında bir sistem var tek seansta yüz germe yapıyormuş fakat başka bir kaç klinikle görüştüm 2 tane bir birine çok benzeyen uygulamadan bahsediliyor.Birinin adı ulthera digerinin adı da ultherapy skin diye geçiyor.Aradığım kliniklerden bazıları bana ultherapy skin i ısrarla önerdi.Fakat bunun gerçek ulthera olup olmadığı konusunda kafam karıştı Ultherapy Turkiye bu adrese girdiğimde ilk gelen uyarı mesajı kafamda ki soru işaretlerini ikiye katladı bu sistemlerin hangisi doğru sistem bilen var mı? ya da yaptıran ve fikrini paylaşacak olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben ulthera yaptırdım.Öncelikle şunu söylemeliyim birincisi canım yandı fakat sonradan öğrendim ki bunu biraz uyuşturarak acısız olarak yapan klinikler var.Tabi bu sizin ağrı eşiğinizlede alakalı uygulama son derece basit hastanede yatmanız gerekmiyor uygulamadan hemen sonra işe gittim ve çok fazla sıkıntı çekmedim.parasını hakediyor mu kısmına gelince ben gıdı uygulaması yaptırdım ve 13.günün sonunda gıdım beklediğimden daha da iyi oldu bu uygulamayı amerikada yaşıyan kız kardeşim önermişti ve ben o sistemin aynısını türkiyede bir çok klinikte buldum.size tavsiyem eğer kafanız da soru işaretleri varsa FDA onaylı olanını yaptırın.Ben yaptırırken üstüne basa basa uyardılar sanırım bu önemlibir konudilerseniz mail adresi verirseniz öncesi sonrası fotograflarımı sızınle paylaşabilirim.

Ben Ulthera yaptırdım. Özellikle boyun ve göz çevresindeki etkileri çok iyi. Memnunum. İşlem acılı biraz ama dayanılmaz değil. Yakın çevremden yaptıran arkadaşlarımda genel olarak memnunlar.( 40'lık insanlarız :) )

botox ve ultheraphy dışında işlem yaptırmadığım için başka birşey öneremiyorum şimdilik...
umarım siz de memnun kalırsınız...

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz evvel yabancı bir sitede uygulama ücreti olarak #3000 $ # rakamını gördüm ve gözlerim yuvalarından fırladı.Türkiye'de de bu kıvamda fiyatlar varsa unutmakta fayda var(((

Merhaba,

Dun ultrasound facelift yaptirdim. Once emla krem suruldu, 40 dk sonra islem yapildi. Benim aci esigim yuksek oldugu icin sizi yanlis yonlendirmeyeyim. Kemik ustunde biraz aci hissediliyor. Ancak para verip o koltuga o aciyi cekmek icin oturuyorsam, sikayet etmemem gerekiyor degil mi?:) ne kadar yuksek frekans o kadar iyi sonuc. 3 haftada bir toplam 3 seans yapacak doktorum. Sonrasinda cok az kizariklik oldu. ancak CO2 fraxel lazer yaptiran biri olarak hicbirseydi. Simdiden etkisini gordum diyebilirim. Yanaklarim ve gulus cizgim oldugi icin ozellikle o derin cizgi ve dudak kenarlari su an daha rahatladi. Sonuc bi 10 gun sonra daha belirgin olurmus. Ben simdiden tavsiye ediyorum. Doktor 3 seans icin baslangic fiyati veriyor, bence piyasanin cok altinda. İlgilenirseniz detayli bilgi veririm.

merhaba canım doktor hakında bilgi verirmisin nerede acaba

arkadaşlar yüz germede yeni nesil bir cihaz varmış diye duydum iz peşindeyim :) araştırıyorum bulunca en kısa zamanda sizlerede haber vericem, ulthera tekniğide eskide kalmış anlaşılan

Merhaba,bende lipo yaptırdım ama Doğum yaptıgım icin kaslarım hala gevşekmiş lipo da fayda etmedi.kaslarımı nasıl güçlendirebilirim bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…