- 18 Kasım 2019
- 5.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.135
- 198
- Konu Sahibi Cileklisakiiz
Kız gibi yüksek ihtimal nun kısmı paralel geliyor doktor tahminde bulundumu13 haftalık anlayan varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi yüksek ihtimal nun kısmı paralel geliyor doktor tahminde bulundumu13 haftalık anlayan varmı ?
Hayır canim hicbirsey demedi tahminde bile bulunabilirdi ama bulunmak istemediKız gibi yüksek ihtimal nun kısmı paralel geliyor doktor tahminde bulundumu
Bir oğlum var hadi inşallah bakalım teşekkür ediyorum yorum içinBunu kıza benzettim ne zaman öğreneceksiniz
Size de sorsak bizim ne görünüyor acabaKız gibi yüksek ihtimal nun kısmı paralel geliyor doktor tahminde bulundumu
Kesesine göre kız gibi tahmimim ama nub kısmı görünmüyorSize de sorsak bizim ne görünüyor acaba![]()
Sol tarafı yakınlaşınca iki çizgi görünüyor gibi sanki, amiinKesesine göre kız gibi tahmimim ama nub kısmı görünmüyorsağlıkla gelsin
Nezaman belli olucak acaba bizede haber verin öğrenince yaklaştırıncada paralel görüyorum kız gibi merak ettim şimdi doktorun yorumunuSol tarafı yakınlaşınca iki çizgi görünüyor gibi sanki, amiin
Tabiki haber veririm, size de kız gibi geldi dimiiNezaman belli olucak acaba bizede haber verin öğrenince yaklaştırıncada paralel görüyorum kız gibi merak ettim şimdi doktorun yorumunu![]()
çıkıntı olabilir ama kemik yapısı kız demiştiniz ne oldu acaba ?Bu belli oldu canım evet erkek ama bir tane daha var onun belli değil cinsiyeti şu bak sence bu ne