- 12 Nisan 2022
- 45
- 11
- 8
- 30
- Konu Sahibi yldzyldzyldz
-
Bence erkek canım.haber verirsen sevinirim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin İnslalh6+2 karından ultrason tahmin yapabilen var mı ?Eki Görüntüle 3057514 Eki Görüntüle 3057515 Eki Görüntüle 3057516
Bence erkek canım.haber verirsen sevinirim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin
Teşekkür ederim tabi haber veririmBence erkek canım.haber verirsen sevinirim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin İnslalh
Daha önce farklı bi konuda iki gebelik olabilir diye yorum yapmamışlardı ama öyle bi durum yok kafam çok karışmıştı bebek farklı yerlerde diye öyle düşündü galiba sen öyle bişey hissettin miBence erkek canım.haber verirsen sevinirim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin İnslalh
Yok canim ben öyle birşey hissetmedim.tek benceDaha önce farklı bi konuda iki gebelik olabilir diye yorum yapmamışlardı ama öyle bi durum yok kafam çok karışmıştı bebek farklı yerlerde diye öyle düşündü galiba sen öyle bişey hissettin mi
iste ramzi teorisini bipmeden yorum yapiyolar bebeğin durduğu yere göre cinsiyet tahmini yapiyolar yanlişş ..önemli olan plesantanin konumu .doğru gördüysem eğer seninki erkek haber verirsen sevinirimİsteDaha önce farklı bi konuda iki gebelik olabilir diye yorum yapmamışlardı ama öyle bi durum yok kafam çok karışmıştı bebek farklı yerlerde diye öyle düşündü galiba sen öyle bişey hissettin mi
canim ilk ultrason resmini at bi bakiyimBenim içinde tahmin edermisiniz kızlar 14 haftalik ultrasonEki Görüntüle 3060772
Ve yok yere benimde kafam karışmış oldu evet erkek demiştiniz bakalım haftaya randevum var belki tahminde bulunuriste ramzi teorisini bipmeden yorum yapiyolar bebeğin durduğu yere göre cinsiyet tahmini yapiyolar yanlişş ..önemli olan plesantanin konumu .doğru gördüysem eğer seninki erkek haber verirsen sevinirim
Buda son hali tahmininiz var mıiste ramzi teorisini bipmeden yorum yapiyolar bebeğin durduğu yere göre cinsiyet tahmini yapiyolar yanlişş ..önemli olan plesantanin konumu .doğru gördüysem eğer seninki erkek haber verirsen sevinirim
Bence yüksek ihtimal erkek canımBuda son hali tahmininiz var mı
Öğrendim canım çok saol erkek dedi kesin 19 haftalik oldum hayırlısı buymuş demmkkicanim ilk ultrason resmini at bi bakiyim
Yaa nerden tahmin ettinBence yüksek ihtimal erkek canım
Bebişin duruşu sanki yapısından falan öyle olduğunu düşünüyorumYaa nerden tahmin ettin
Erkeğe benziyor demişti bu attığım son ultrasonda ama yanılma payı yüksekmiş ikili testi bekliycez haftayaBebişin duruşu sanki yapısından falan öyle olduğunu düşünüyorummutlaka yaz canim
Erkek olduğunu söyledi doktorum haklı çıktınıziste ramzi teorisini bipmeden yorum yapiyolar bebeğin durduğu yere göre cinsiyet tahmini yapiyolar yanlişş ..önemli olan plesantanin konumu .doğru gördüysem eğer seninki erkek haber verirsen sevinirim
Yaaaa bana da yorum yapar mısınız şimdi atıcam daha 1 aylık geçti ilk ultrason resmimiziste ramzi teorisini bipmeden yorum yapiyolar bebeğin durduğu yere göre cinsiyet tahmini yapiyolar yanlişş ..önemli olan plesantanin konumu .doğru gördüysem eğer seninki erkek haber verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?