Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ..cok sagolunUltrason dan anlamam doktor degilim sonucta.Ama icimden geleni söylüyorum.En en önemlisi saglikla kucaginiza almaniz hayirli guzel bi evlat yetistirmeniz
Içimden erkek geçti gönlünüze göre olsun insallah
Tatlım ilk ultrason resmine göre cinsiyet tahmini yapabilirim varsa at Bi bakiyimMerhaba yeni uyeyim.bu konu icin uye oldum.cinsiyet tahmini yapabilen ultrasondan anlayan tecrubeli anneler varmibebegim 12 haftalik henuz
İlk ultrason resmine göre cinsiyet tahmini yapabilirim varsa atMerhaba yeni uyeyim.bu konu icin uye oldum.cinsiyet tahmini yapabilen ultrasondan anlayan tecrubeli anneler varmibebegim 12 haftalik henuz
Merhaba bana yapabilirmisinizİlk ultrason resmine göre cinsiyet tahmini yapabilirim varsa at
Tatlım inan hiçbirsey belli olmuyo plesantayı görmem lazim bu resumde herşey bembeyaz bi daha çeker misin ya da başka resim var mi tahmin yapiyimMerhaba bana yapabilirmisiniz
ErkekmisUltrason dan anlamam doktor degilim sonucta.Ama icimden geleni söylüyorum.En en önemlisi saglikla kucaginiza almaniz hayirli guzel bi evlat yetistirmeniz
Içimden erkek geçti gönlünüze göre olsun insallah
Yaa gercekten miErkekmis![]()