Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem erkek gibi görüyorum hemde başından beri erkek hissediyorum seninkiniKızzzlaaaarrrrr
Ayyy ayyy bende aşkımmmm bebek ne kadar büyümüş dimiiiiHem erkek gibi görüyorum hemde başından beri erkek hissediyorum seninkini![]()
Ayyy ayyy bende aşkımmmm bebek ne kadar büyümüş dimiiii![]()
10+2 aşkımmmmEvett yaa bunda kaç haftalik![]()
Bende gittiğimde o kdr olucak ayyy öyle büyümusmu olucak10+2 aşkımmmm
Evetttt aşkımmmmmBende gittiğimde o kdr olucak ayyy öyle büyümusmu olucak![]()
Ben karında seğermeler yaşıyorum dün bide az önce sende oldu muBende gittiğimde o kdr olucak ayyy öyle büyümusmu olucak![]()
Evet oluyor ozellikle kasık bölgem katlandiginde oluyor bide karnimda ağrılar oluyor arada bir mesela kasigimi bir yere yaslasam hemen anında ağrı başlıyor bide benim karnımın en alt kısmında iki parmak kadar bı büyüme var hissedebiliyorum yani elimle bı doluluk varBen karında seğermeler yaşıyorum dün bide az önce sende oldu mu
Şeyyy böyle kelebek kanat çırpar ya öyle bir şey oldu aniden sağ tarafımda sonra hemen geçti bugün de aynı şey kanat uçuşması gibi bir şeyEvet oluyor ozellikle kasık bölgem katlandiginde oluyor bide karnimda ağrılar oluyor arada bir mesela kasigimi bir yere yaslasam hemen anında ağrı başlıyor bide benim karnımın en alt kısmında iki parmak kadar bı büyüme var hissedebiliyorum yani elimle bı doluluk var
Hihihih teşekkür ederim canım senin nasıl gidiyorMaşallah bende erkek diye yorumladım![]()
Evet evet anneme sordum kemiklenmeye başladıgi için diyorŞeyyy böyle kelebek kanat çırpar ya öyle bir şey oldu aniden sağ tarafımda sonra hemen geçti bugün de aynı şey kanat uçuşması gibi bir şey
YaaaEvet evet anneme sordum kemiklenmeye başladıgi için diyor
Arada gelen baş agrisi oluyormu sende bende olunca az oluyor beş on dk kadr ama aşırı ağrıyor
Bende de oluyor aşkım yatınca geçiyor ayakta kaldığımda belim batıyor, kasık ağrılarım geçti çok şükürArada gelen baş agrisi oluyormu sende bende olunca az oluyor beş on dk kadr ama aşırı ağrıyor
Bende dün kontrole gittim 9+5 dedi doktorum elleri ayakları oynuyordu çok duygusallastım öyle görünce. 2 hafta sonrayada 2li tarama testi günü verdi bu da benim bebiş cinsiyet yorumu yapar mısınHihihih teşekkür ederim canım senin nasıl gidiyor
30 Haziran benim tarama testim de erkek gibi aşkım yaaBende dün kontrole gittim 9+5 dedi doktorum elleri ayakları oynuyordu çok duygusallastım öyle görünce. 2 hafta sonrayada 2li tarama testi günü verdi bu da benim bebiş cinsiyet yorumu yapar mısın
Benimde ay sonu test randevum inşallah sağlıkla alırız kucagımıza30 Haziran benim tarama testim de erkek gibi aşkım yaa