- 24 Eylül 2021
- 493
- 185
- 18
- Konu Sahibi Aslim asli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum da önce kız sonra erkek dedi heyecandan ölmek üzereyimTatlim kız gibi duruyor
Tam olarak hangi cikintidan bahsediyosunuzKız bence de çıkıntı asagıya doğru
İkinci fotoğraftaki sok üste olan fotoda genital kısımda ufak bir çıkıntı var sivri nub teorisi diyorlar asagıya doğru sizinki kız oluyo ben öyle gördüm yani bana aşagıya doğru geldi bi araştırın bakın istersenizTam olarak hangi cikintidan bahsediyosunuz
Valla kuzum ne diyim simdi doktor erkek dediyse sonradan dogrudurDoktorum da önce kız sonra erkek dedi heyecandan ölmek üzereyim![]()
Baktığınız kısmı bana işaretlermisiniz rica etsemİkinci fotoğraftaki sok üste olan fotoda genital kısımda ufak bir çıkıntı var sivri nub teorisi diyorlar asagıya doğru sizinki kız oluyo ben öyle gördüm yani bana aşagıya doğru geldi bi araştırın bakın isterseniz![]()
Anladım teşekkür ederim cnm
En son ne dediler canim12+3 ten selamlarcinsiyet tahminlerinizi bekliyorum değerli kk hanımları
Erkek gibi duruyor. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah12+3 ten selamlarcinsiyet tahminlerinizi bekliyorum değerli kk hanımları
Hayırlısı inşallah 16. Haftayı bekliyorumErkek gibi duruyor. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah![]()
12+3 ten selamlarcinsiyet tahminlerinizi bekliyorum değerli kk hanımları
Kiz gibi canımCinsiyet ne olabilir Kızlar 14+3 cinsiyet ne olabilir canım eksi şeyler çekiyor bir de sağ tarafa uyuyorum sürekli bu hafta gittim kendini göstermedi sizce nedir acil