Ultrason görüntüsü 7+1ken 1 hafta sonra 7+3 olması

iremgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
262
177
53
Kızlar selammm. Geçen hafta cumartesi günü randevumda doktor bebeğimin 7+1 olduğunu söyledi 1 hafta sonra gel dedi bugün tam bir hafta oldu gittim ama 7+3 olmuş sadece çok büyümemiş dedi baya moralim bozuldu sizce normal mi? Doktor normal dedi ama içime sinmiyo yaşayan var mı

Aslında doktorlar 2 haftalık bir gerilik olabileceğini söylüyorlar. Sonuçta kalbi atıyor, yediklerinize ictiklerinizi dikkat edin , bol bol dinlenin.

Normal , beslenmenize dikkat edin
Ceviz, muz, maden suyu, et, tahin pekmez, kaju, badem, meyve, baklagillerden bol bol tüketin her sabah 1 tane haşlama yumurta mutlaka yemeye çalışın

Normal , beslenmenize dikkat edin
Ceviz, muz, maden suyu, et, tahin pekmez, kaju, badem, meyve, baklagillerden bol bol tüketin her sabah 1 tane haşlama yumurta mutlaka yemeye çalışın
Neden böyle bişey olur ki şimdi iki hafta sonra tekrar gel dedi. Ben de korkular başladı ya yine gelişmesse diye. Bu saydıklarınızın çoğunu hamile olduğumu öğrendiğimden beri yapıyorum mesela yyumurtayı hiç sevmem ama günde bazen 1 bazen 2 yiyorum :(

Aslında doktorlar 2 haftalık bir gerilik olabileceğini söylüyorlar. Sonuçta kalbi atıyor, yediklerinize ictiklerinizi dikkat edin , bol bol dinlenin.
Ama ilk iki hafta normal ilerliyordu ne biliyim geç döllenme olsa bile ilk gittiğimde anlaşılırdı ama şimdi geçen haftadan bu haftaya sadece iki gün gelişmesi canımı sıktı

Ama ilk iki hafta normal ilerliyordu ne biliyim geç döllenme olsa bile ilk gittiğimde anlaşılırdı ama şimdi geçen haftadan bu haftaya sadece iki gün gelişmesi canımı sıktı
Yanlış ölçüm yapabiliyor doktor ki bunlari kendileri de söylüyorlar. Şimdi hemen panik yapmayın ama iki hafta da beklemeyin kontrole gitmek için. 1 hafta sonra tekrar gidin yoksa içiniz icinizi yiyecek, kendinizi strese sokacaksınız.

Neden böyle bişey olur ki şimdi iki hafta sonra tekrar gel dedi. Ben de korkular başladı ya yine gelişmesse diye. Bu saydıklarınızın çoğunu hamile olduğumu öğrendiğimden beri yapıyorum mesela yyumurtayı hiç sevmem ama günde bazen 1 bazen 2 yiyorum :KK43:
Allahin izniyle hiçbir şey yoktur, zaman zaman bebekler böyle şeyler yapabiliyor moralini hiç bozma bebek hissediyor, ayaklarını uzat beslenmeye devam et çok fazla iş yapma inşallah haftaya hayırlı haberler vereceksin

Back
X