- 8 Aralık 2020
- 57
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Gulyigit123
-
9Kaç haftalık?
Teşekkür ederim inşallahCrl yazan yer başı olmalı. Çok küçük sanırım tam anlayamadım ben de, sağlıkla gelsin inşallah
9 haftalık için cinsiyet tahmini yapılamaz ki en fazla 12 haftadan sonra tahmin yapılır şuan poposu ve başı belli degil bebişin
Ay9 haftalık için cinsiyet tahmini yapılamaz ki en fazla 12 haftadan sonra tahmin yapılır şuan poposu ve başı belli degil bebişin
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimAyilk gebeliğim heyecanlıyım doktor gösterdi aslında başı poposu diye ama o heyecanla unuttum gitti
Crl yazan kısım başiAyilk gebeliğim heyecanlıyım doktor gösterdi aslında başı poposu diye ama o heyecanla unuttum gitti
Amin inşallah canım Allah razı olsunSağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Bende öyle düşünmüştümCrl yazan kısım başi
Ölçüm yaptığına göre boydan başı o taraf olmalı ayakları aşağısı.
Merhaba lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınızzSağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Ben yapamıyorum kiMerhaba lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınızz
SayfaLar var bakıntahmin eden birini biliyormusunuz
Merhaba hanımlar bebişin baş kısmı nerede popo kısmı nerede çözemedim? Bide cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Merhaba lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınızz Merhaba lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınızzcok kücük daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?