- 3 Şubat 2023
- 31
- 5
- 16
- Konu Sahibi Mahidevrann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KizzMerhaba ben 10 haftalık hamileyim daha cinsiyeti belli değil ultrason görüntüsünden tahmin edebilecek varmı lütfen çok merak ediyorum.
Kız benceMerhaba ben 10 haftalık hamileyim daha cinsiyeti belli değil ultrason görüntüsünden tahmin edebilecek varmı lütfen çok merak ediyorum.
Sizce benim nedir 6+4Kız bence
Sizce benim nedir 6+4
Sizce benim nedir 6+4
Sizce benim nedirKızzzz
Bana kız gibi geldiSizce benim nedir 6+4
Sizce benim nedir 6+4
Erkek[
Sizce benim nedir
KızMerhaba ben 10 haftalık hamileyim daha cinsiyeti belli değil ultrason görüntüsünden tahmin edebilecek varmı lütfen çok merak ediyorum.
Erkek gibi:)))Sizce benim nedir 6+4
Sizce benim nedir 6+4
KizMerhaba ben 10 haftalık hamileyim daha cinsiyeti belli değil ultrason görüntüsünden tahmin edebilecek varmı lütfen çok merak ediyorum.
Sizce benim nedirKızzzz
Erkek gibi:)))
Ayyy umarım öyledir 1 kızım 2 oğlum varBana kız gibi geldi
Çok teşekkür ederim
Ayyy herkes erkek demiş tabikide kız erkek fark etmez ama yalan söylemiyorum kız olsun isterim 2 oğlum 1 kızım var buda kız olsun isterim hayırlı evlat olsunlar inşallahBenceee erkek![]()
Ben herkese erkek demiyorum , gönderilen resimlerde kimi söylüyorumAyyy herkes erkek demiş tabikide kız erkek fark etmez ama yalan söylemiyorum kız olsun isterim 2 oğlum 1 kızım var buda kız olsun isterim hayırlı evlat olsunlar inşallah