Ultrason Görüntüsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Murphyy

Nurse mommy 👼🏻♥️
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
3.206
3.603
63
Merhaba Hanımlar. 12 Haziranda ilk muayeneme gitmiştim. Hekim karından ultrason ile baktı ve kesenin boş olmadığını söyledi. 20 haziranda kontrolüm var. Ara ara nokta kadar belli belirsiz sarımsı kahverengimsi akıntım oldu. Hekim önerisi ile progestan 200 mg 1*1 kullanmaya başladım. Çok şükür ağrım yok. Doktorum kırmızı kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Şimdi ultrason görüntülerini ekleyeceğim. Çok farklı gözüküyor :) Biraz garip olacak ama tecrübeli annelerin ultrason tecrübelerini merak ediyorum. Rica etsem bir bakar mısınız, sizde görüyor musun bebek ve yolk sac :) Bu arada gebelik haftası 9+1 yazıyor son adete göre. Fakat o doğru değil kontrol randevusunda tam haftasının kesinleşeceğini söyledi doktorum. Şimdiden teşekkürler. ☺️

Canım tıpkı benim gibisin bende 6 haftalık gebeyim. Ara ara sarımsı kahve leke oluyor 2 3 günde bir 😣
Benimde öyle her gün değil. 2-3 günde bir oluyor. Peçeteye silince o da. Doktorum renkli akıntıların önemli olmadığını, kırmızı renginde kanama olmadığı sürece sorun olmadığını söyledi. İçini ferah tut. İnşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur. Dualarım hepimiz için. 🤲🏻

Bir fikri olan veya yorum yapabilecek olan kimse yok mu hanımlar :))

Benimde öyle her gün değil. 2-3 günde bir oluyor. Peçeteye silince o da. Doktorum renkli akıntıların önemli olmadığını, kırmızı renginde kanama olmadığı sürece sorun olmadığını söyledi. İçini ferah tut. İnşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur. Dualarım hepimiz için. 🤲🏻
İnşallah canım benim sağlıkla kucağımıza alırız sen kaç haftasın

İnşallah canım benim sağlıkla kucağımıza alırız sen kaç haftasın
20 hazirandaki kontrol muayenemde haftasını ölçeceğini ve sat’ı değiştireceğini söyledi. Muhtemelen 4-5 hafta gibi duruyor.

Hmmm aramızda 1 hafta var o zaman biz haberleşelim olur mu
Olur canım haberleşelim. Kontrolde muhtemelen kalp atışlarını duyarız dedi. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. 3 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum. Allah isteyen herkese versin 🤲🏻

Olur canım haberleşelim. Kontrolde muhtemelen kalp atışlarını duyarız dedi. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. 3 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum. Allah isteyen herkese versin 🤲🏻
Bende 2 yıldır 😔😔inşallah kuzum benim inşallah

Kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi ile mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X