Ultrason görüntüsü

merveakns24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
16
3
1
23
Hiç bişey anlamadım doktor boş değil inşallah tutar dedi ne demek istediğini anlamadım soramadım da bebek nerde göremiyorum
17074636561204090104880506553942.webp

Kaç haftalık Dr söyledi mi? Belli bir haftadan sonra bebek kesenin içinde görülüyor.

Hiç bişey anlamadım doktor boş değil inşallah tutar dedi ne demek istediğini anlamadım soramadım da bebek nerde göremiyorum
Eki Görüntüle 3384274
İyi de siz şuan keseyi görüyorsunuz, haftanız daha yeni bebek olmaz zaten. Keşke ne demek istediğini doktora sorsaydınız biz nerden bilelim niye öyle dedi. Belki bişey gördü yada görmedi öyle söyledi bilemeyiz.

Kaç haftalık Dr söyledi mi? Belli bir haftadan sonra bebek kesenin içinde görülüyor.
Hastalığını da söylemedi acaba geç döllenme mi oldu dedi daha önce 4 buçuk haftalikta gitmiştim keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi gittim kese boş değil dedi sadece kalp atışı duyamadik daha bugün 6 haftalık olduk daha erken falan dedi ama bilmiyorum

İyi de siz şuan keseyi görüyorsunuz, haftanız daha yeni bebek olmaz zaten. Keşke ne demek istediğini doktora sorsaydınız biz nerden bilelim niye öyle dedi. Belki bişey gördü yada görmedi öyle söyledi bilemeyiz.
Bı an algınlıkla soramadim sonradan aklıma geldi içi boş değil inşallah tutar dedi bilmiyorum ki

Bı an algınlıkla soramadim sonradan aklıma geldi içi boş değil inşallah tutar dedi bilmiyorum ki
Alınacak bişey yok doktor bişey dememiş ki 😅 biz sormadan hiçbir doktor aklımızdaki soruları cevaplamaz. Bir dahaki kontrolde sorun daha iyi olur.

Back
X