Ultrason görüntüsünden anlayan var mı?

Dnz61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
174
87
103
IMG_20200630_153332.webp
arkadaşlar burda nere nesi oluyor çocuğun anlayan varsa anlatır mı bir kaç tane daha var hiç anlayamadığımız

Başı ve kolları görünüyor nesini anlamadınız acaba?

Sanırım burda küçük bir pipiş var annesi 😍

Aslında sadece merak benimki görmek istiyorum 😀
Canım işte bende onu merak ediyorum neyi görmek isyorsun cinsiyetimi onu diyorsan bana erkek gibi geldi çünkü çıkıntı var bacak arasında bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏😍

Canım işte bende onu merak ediyorum neyi görmek isyorsun cinsiyetimi onu diyorsan bana erkek gibi geldi çünkü çıkıntı var bacak arasında bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏😍
Bence hangi resimde ne neresi diye öğrenmek istiyor çünkü bende hiçbir resmi anlamlandıramadım🙈😁neresi kol neresi baş belli değil 😊

Bence hangi resimde ne neresi diye öğrenmek istiyor çünkü bende hiçbir resmi anlamlandıramadım🙈😁neresi kol neresi baş belli değil 😊
Cittimisin nasıl ya 😁 kol değil daha çok bacak görüntüsü ilk attığı resimde sadece baş ve kollar görünüyor bende merak ettim neyi merak ettiğini 😂

Ya bişey diycem asıl ben hiç anlamazdım nedense bana çok net geldi resimler kızlar bana gözlerin bozulmuş demeyin sakın :KK70::KK70:

Ben maşallah diyecem 😁😁 telefonu 360 derece döndürerek her acıdan baktım yok.

Hmm biraz farkettim sanki ya sen öyle diyince 😁
Konu sahibi de bunu istiyo büyük ihtimal 😁

Back
X