Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç tane daha var siz anlıyorsanız bir bakar mısınız yüklesemBaşı ve kolları görünüyor nesini anlamadınız acaba?
Yükleye bilirsin bakarız canımBir kaç tane daha var siz anlıyorsanız bir bakar mısınız yüklesem
Yükleye bilirsin bakarız canım
Yaaa ben size tek tek atıyım siz öyle anlatın en iyisi çok teşekkür ederimSanırım burda küçük bir pipiş var annesi![]()
Canım sen tam olarak ne öğrenmek istiyorsun onu söyle bende yardımcı olayım sanaYaaa ben size tek tek atıyım siz öyle anlatın en iyisi çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2662903
Canım işte bende onu merak ediyorum neyi görmek isyorsun cinsiyetimi onu diyorsan bana erkek gibi geldi çünkü çıkıntı var bacak arasında bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAslında sadece merak benimki görmek istiyorum![]()
Bence hangi resimde ne neresi diye öğrenmek istiyor çünkü bende hiçbir resmi anlamlandıramadımCanım işte bende onu merak ediyorum neyi görmek isyorsun cinsiyetimi onu diyorsan bana erkek gibi geldi çünkü çıkıntı var bacak arasında bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Cittimisin nasıl yaBence hangi resimde ne neresi diye öğrenmek istiyor çünkü bende hiçbir resmi anlamlandıramadımneresi kol neresi baş belli değil
![]()
Aaa ilginçBen maşallah diyecemtelefonu 360 derece döndürerek her acıdan baktım yok.
Banada öyle geldi ondan söyledim çok tatlı ama ne bileyim bilmek istiyorum diyorHmm biraz farkettim sanki ya sen öyle diyince
Konu sahibi de bunu istiyo büyük ihtimal![]()
Kendi usg görüntülerine baktığın zamanlar da gelsin inşallahBanada öyle geldi ondan söyledim çok tatlı ama ne bileyim bilmek istiyorum diyor![]()
AyyKendi usg görüntülerine baktığın zamanlar da gelsin inşallah![]()