Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu sorunun cevabını en iyi şekilde doktorun verir, daha bebek bile görülmemişken takılma böyle şeylere. Akışına bırakKızlar merhaba sEki Görüntüle 2802894 son adet tarihime göre 5+1 hamileyim bugün gebelik kesesini gördük haftaya bebek görünür dedi Doktor ultrason resmime bakar mısınız haftasına göre kese boyutu iyi mi ?
betaya bakmadık en son adete 2 gün varken252 çıkmskı bonrada gerek görmedik 4+6 da alttan ultrason ile göründüBETANIZ ACTI DEGERINIZ KESEDE
Bebek görünmedi peki yolk kesesini gormusmuydunuzCanım bence normal 6.9 mm günde 1 mm büyüme oluyor kese de inşallah haftaya da bebeiş görünür benden tavsiye bence tam bir hafta sonra değilde 1 buçuk hafta sonra falan git benim kese 17 mm di bebek görünmedi bir hafta beklerken ömrümden önür gitti boş mu diye şükür 9 haftayı bitirdik![]()
Evet yolk sac vardı, sizin nasıl göründümü yok sacBebek görünmedi peki yolk kesesini gormusmuydunuz
Yok ben 6+1 de gittim yolk saç yoktu bı kıpırtı vardı sadece üzgünüm bekliyorumEvet yolk sac vardı, sizin nasıl göründümü yok sac
Üzülmeyin ilk zamanlar boşa stres yapıyoruz, sonraki gidişinizde görünecektir Allah ın izniyle daha çok minik :) benim karından baktı var gibi büyük ihtimal bişry görünüyo dedi istersen alttan bakalım istersen 1 hafta sonra gel dedi bende bekleyemem dedim vajinalde kalp atışını gördük ve dinledikYok ben 6+1 de gittim yolk saç yoktu bı kıpırtı vardı sadece üzgünüm bekliyorum
Sac nedir acabaYok ben 6+1 de gittim yolk saç yoktu bı kıpırtı vardı sadece üzgünüm bekliyorum
Kac haftalikken duydunuz acabaÜzülmeyin ilk zamanlar boşa stres yapıyoruz, sonraki gidişinizde görünecektir Allah ın izniyle daha çok minik :) benim karından baktı var gibi büyük ihtimal bişry görünüyo dedi istersen alttan bakalım istersen 1 hafta sonra gel dedi bende bekleyemem dedim vajinalde kalp atışını gördük ve dinledik
Yolksac bebeğin yolk kesesi oluyor ilk oluşan oluşum bebeğe dair :)Sac nedir acaba
Kalp atışını duyup crl ölçümü yaptığında 6+3 demişti doktorumÜzülmeyin ilk zamanlar boşa stres yapıyoruz, sonraki gidişinizde görünecektir Allah ın izniyle daha çok minik :) benim karından baktı var gibi büyük ihtimal bişry görünüyo dedi istersen alttan bakalım istersen 1 hafta sonra gel dedi bende bekleyemem dedim vajinalde kalp atışını gördük ve dinledik
Tesekkurler ilk defa duydumYolksac bebeğin yolk kesesi oluyor ilk oluşan oluşum bebeğe dair :)
Bende hamile kalınca öğrendimTesekkurler ilk defa duydum
Evet ya nelerneler var fazla araştırmakta kotu mu bilmem simdi o mu olak bu mu olcak gerginligiBende hamile kalınca öğrendimbide stres oluyor bebek ilk zaman görünmüyor falan ataştırınca öğreniyor insan :)
Yani ben rahatlamıştım araştırınca çünkü o kese varsa boş gebelik olma olasılığı yok diyordu :)Evet ya nelerneler var fazla araştırmakta kotu mu bilmem simdi o mu olak bu mu olcak gerginligi