Ultrason kese görüntüsü

Gokcennes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
88
44
3
Kızlar merhaba sson adet tarihime göre 5+1 hamileyim bugün gebelik kesesini gördük haftaya bebek görünür dedi Doktor ultrason resmime bakar mısınız haftasına göre kese boyutu iyi mi ?

Canım bence normal 6.9 mm günde 1 mm büyüme oluyor kese de inşallah haftaya da bebeiş görünür benden tavsiye bence tam bir hafta sonra değilde 1 buçuk hafta sonra falan git benim kese 17 mm di bebek görünmedi bir hafta beklerken ömrümden önür gitti boş mu diye şükür 9 haftayı bitirdik

Canım bu sorunun cevabını en iyi şekilde doktorun verir, daha bebek bile görülmemişken takılma böyle şeylere. Akışına bırak

Bebek görünmedi peki yolk kesesini gormusmuydunuz

Yok ben 6+1 de gittim yolk saç yoktu bı kıpırtı vardı sadece üzgünüm bekliyorum
Üzülmeyin ilk zamanlar boşa stres yapıyoruz, sonraki gidişinizde görünecektir Allah ın izniyle daha çok minik :) benim karından baktı var gibi büyük ihtimal bişry görünüyo dedi istersen alttan bakalım istersen 1 hafta sonra gel dedi bende bekleyemem dedim vajinalde kalp atışını gördük ve dinledik

Kac haftalikken duydunuz acaba

Kalp atışını duyup crl ölçümü yaptığında 6+3 demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…