Ultrason lütfen bilgisi olan cevap verirmi?

Selda karan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
14
3
1
30
Kızlar 7 aylık hamilelikte ultrasonda bebek gözükür mü? Bugün kadın doğuma gittim baktı ve sadece yumurtalıklarında kist gözükmüyor birşey yok dedi gebelik konusunda yorum yapmadı idrar şikâyetim vardı ve idrar tahlili kültürü ve kan testi istedi? Ben gebelik şüphem olduğunu belirttim hamilemiyim acaba dedim 7 ay önce cinsel yakinlasmsm oldu dedim ama duzenli adet gördüğümü dr söyledim Hamilelik olsa söylerdi değil mi lütfen cevaplar mısınız

Bence sen bunca insanın aklıyla dalga geçiyorsun...7 aylık hamile insan yarım dünya gibi olur sen de ultrasonda gözükür mü diyorsun.Ultrasonsuz olarak da 100 mt öteden görünür merak etme

Neden insanları yargiliyorsunuzki bu şekilde karnimda 1 haftadır şişlik var ve sık idrara çıkıyorum icimde korku şüphe oluşamaz mi ki

Bu yargılamak değil ki 7.ay bebeğin en aktif olduğu zamanlardır.Tekmelerinden duramazsın Allah aşkına 7 aylık olsan bilmemen mümkün olur muydu ?

Başlangıcı okuduğumda 7 haftalık diyecektinz de yanlış yqzdnz diye düşünmüştüm ta ki 7 ay önceki ilişkiyi olaya katana kadar doktora cidden soyledinz mi bu şüpheyi hamileyken 9 ay kanamasi olan istisna insanlar var elbet ama niye illa böyle olması ihtimalini mucize bekliyorsnz hamile degilsnz elbette 😏🙄🤷

Bu yargılamak değil ki 7.ay bebeğin en aktif olduğu zamanlardır.Tekmelerinden duramazsın Allah aşkına 7 aylık olsan bilmemen mümkün olur muydu ?
Ya bazıları demiş ki son ana kadar fark edilmeden doğuma giden var internette böyle yazıları çok okudum 1 haftadır karnım şişince felan ne bileyim takıntı yaptım korktum işte okuduğum yazılar korkuttu beni 6 7 aydır düzenli adette görüyorum üstelik paranoya mi yapıyorum ya :( hem doktora usulunce söyledim bana açıklama yapmadı sadece baktı ve yumurtalıkta kist felan yok dedi yani bebek görse söylerdi zaten de kan testi istedi ama enfeksiyondan şüphelendi sanırım idrarimda yanma oluyor çünkü inanın amacım dalga değil yemin ederim

Başlangıcı okuduğumda 7 haftalık diyecektinz de yanlış yqzdnz diye düşünmüştüm ta ki 7 ay önceki ilişkiyi olaya katana kadar doktora cidden soyledinz mi bu şüpheyi hamileyken 9 ay kanamasi olan istisna insanlar var elbet ama niye illa böyle olması ihtimalini mucize bekliyorsnz hamile degilsnz elbette 😏🙄🤷
Sadece endişe:( korku takıntı yaptım internetteki yazıları okudukça arttı bende bu şüpheler inanın

Kızlar 7 aylık hamilelikte ultrasonda bebek gözükür mü? Bugün kadın doğuma gittim baktı ve sadece yumurtalıklarında kist gözükmüyor birşey yok dedi gebelik konusunda yorum yapmadı idrar şikâyetim vardı ve idrar tahlili kültürü ve kan testi istedi? Ben gebelik şüphem olduğunu belirttim hamilemiyim acaba dedim 7 ay önce cinsel yakinlasmsm oldu dedim ama duzenli adet gördüğümü dr söyledim Hamilelik olsa söylerdi değil mi lütfen cevaplar mısınız
Tatlım hiç okumuyor musun 7 aylık hamilelik nerdeyse gebeligim sonları bebeğin renkli olarak yüzünü bile görüyoruz belliki degilsin

Hamile misin degil misin yani gebelik testinde cikti mi hamileligin
Canım doktora idrarimda yanma olduğundan bahsettim sonra da 7 ay önce birlesimim oldu ama düzenli adet görüyorum ama şüphem var dedim gebelik testi istiyorum beni direk ultrasona aldı baktı ve tek yorumu yumurtalıklarda kist birşey gözükmüyor dedi sonra idrar kültürü tahlili ve kan testi yaptır dedi bu olan sadece yarın kan testi sonucu alacam yani bende şunu merak ettim ultrasonda görse söyler miydi gözükür mü

Canım doktora idrarimda yanma olduğundan bahsettim sonra da 7 ay önce birlesimim oldu ama düzenli adet görüyorum ama şüphem var dedim gebelik testi istiyorum beni direk ultrasona aldı baktı ve tek yorumu yumurtalıklarda kist birşey gözükmüyor dedi sonra idrar kültürü tahlili ve kan testi yaptır dedi bu olan sadece yarın kan testi sonucu alacam yani bende şunu merak ettim ultrasonda görse söyler miydi gözükür mü
Anladigim kadariyla evli degilsin de yani bu 7 aylik br surecte karnin burnunda olması gerekiyordu .bu donemde karninda cirit atmasi lazimdi😂😂hamile degilsin merak etme

Elli kere aynı konuyu açtınız. Hanımefendi bakın okunaklı yazıyorum HAMİLE DEĞİLSİNİZ. DE ĞİL Sİ NİZ!

Back
X