- 24 Aralık 2019
- 14
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Selda karan
-
Ya bazıları demiş ki son ana kadar fark edilmeden doğuma giden var internette böyle yazıları çok okudum 1 haftadır karnım şişince felan ne bileyim takıntı yaptım korktum işte okuduğum yazılar korkuttu beni 6 7 aydır düzenli adette görüyorum üstelik paranoya mi yapıyorum yaBu yargılamak değil ki 7.ay bebeğin en aktif olduğu zamanlardır.Tekmelerinden duramazsın Allah aşkına 7 aylık olsan bilmemen mümkün olur muydu ?
Sadece endişeBaşlangıcı okuduğumda 7 haftalık diyecektinz de yanlış yqzdnz diye düşünmüştüm ta ki 7 ay önceki ilişkiyi olaya katana kadar doktora cidden soyledinz mi bu şüpheyi hamileyken 9 ay kanamasi olan istisna insanlar var elbet ama niye illa böyle olması ihtimalini mucize bekliyorsnz hamile degilsnz elbette
Ya hayır hayır neden son ana kadar fark etmeyenler varmış internette öyle yazmışlar okuyunca korktum eğlenmek için başka yer mi kalmadı sizce bualay konusu mu keşke eğleniyor olsaydım ben size sordum sadeceAğam bizimle eğleniyi
İnan 7 aylık gebelik olsa doktor söylemeden sen görürsün ultrasonda ve öyle şişlik falan değil bildgn karnın baya büyürSadece endişekorku takıntı yaptım internetteki yazıları okudukça arttı bende bu şüpheler inanın
Çok teşekkür ederim cevabın için çok sağolunİnan 7 aylık gebelik olsa doktor söylemeden sen görürsün ultrasonda ve öyle şişlik falan değil bildgn karnın baya büyür
Tatlım hiç okumuyor musun 7 aylık hamilelik nerdeyse gebeligim sonları bebeğin renkli olarak yüzünü bile görüyoruz belliki degilsinKızlar 7 aylık hamilelikte ultrasonda bebek gözükür mü? Bugün kadın doğuma gittim baktı ve sadece yumurtalıklarında kist gözükmüyor birşey yok dedi gebelik konusunda yorum yapmadı idrar şikâyetim vardı ve idrar tahlili kültürü ve kan testi istedi? Ben gebelik şüphem olduğunu belirttim hamilemiyim acaba dedim 7 ay önce cinsel yakinlasmsm oldu dedim ama duzenli adet gördüğümü dr söyledim Hamilelik olsa söylerdi değil mi lütfen cevaplar mısınız
Hamile misin degil misin yani gebelik testinde cikti mi hamileliginTeşekkür ediyorum canım sanırım kafamda kurup kurup büyütmeye basladim
Canım doktora idrarimda yanma olduğundan bahsettim sonra da 7 ay önce birlesimim oldu ama düzenli adet görüyorum ama şüphem var dedim gebelik testi istiyorum beni direk ultrasona aldı baktı ve tek yorumu yumurtalıklarda kist birşey gözükmüyor dedi sonra idrar kültürü tahlili ve kan testi yaptır dedi bu olan sadece yarın kan testi sonucu alacam yani bende şunu merak ettim ultrasonda görse söyler miydi gözükür müHamile misin degil misin yani gebelik testinde cikti mi hamileligin
Anladigim kadariyla evli degilsin de yani bu 7 aylik br surecte karnin burnunda olması gerekiyordu .bu donemde karninda cirit atmasi lazimdiCanım doktora idrarimda yanma olduğundan bahsettim sonra da 7 ay önce birlesimim oldu ama düzenli adet görüyorum ama şüphem var dedim gebelik testi istiyorum beni direk ultrasona aldı baktı ve tek yorumu yumurtalıklarda kist birşey gözükmüyor dedi sonra idrar kültürü tahlili ve kan testi yaptır dedi bu olan sadece yarın kan testi sonucu alacam yani bende şunu merak ettim ultrasonda görse söyler miydi gözükür mü
Senin kocanın evi yok ki.Senin kocanın evi yok beni çıldırtmak mı istiyorsunElli kere aynı konuyu açtınız. Hanımefendi bakın okunaklı yazıyorum HAMİLE DEĞİLSİNİZ. DE ĞİL Sİ NİZ!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?