ultrason resmime bakabilir misiniz?

denizmelekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
128
27
28
29
Arkadaşlar 7+5 günlük hamileyim. bebeğimin kalp atış hızı 130. bugün kontrole gittim. ultrasonda yolk salk kesesi yok gibi. kendinizin 8 hatfalık ultrasonunuzu hatırlıyor musunuz?

benim bebeğiminki gibi miydi?
Ekran görüntüsü 2023-06-19 131311.webp

Arkadaşlar 7+5 günlük hamileyim. bebeğimin kalp atış hızı 130. bugün kontrole gittim. ultrasonda yolk salk kesesi yok gibi. kendinizin 8 hatfalık ultrasonunuzu hatırlıyor musunuz?

benim bebeğiminki gibi miydi? Eki Görüntüle 3263257
Bebek olduğuna göre yolk kesesi vardır. Doktorunuz mu böyle söyledi yoksa siz ultrason görüntüsüne göre mi yorum yaptınız ?

Yok kuzum doktorum bugün çok yoğundu her zamanki gibi sorularımı soramadım. Benim bebek yan dönmemiş önünü dönmüş gibi kollarının bacaklarının tomurcuklanmasın normalde görünüyormuş ama ben bakıp bakıp göremedim telaş ettim 🥲

Kuzum geçen haftaki ultrasonumda benim aynısıydı. Bu hafta tam bir fasülye gibi görünüyor benimkisi😓

Yok kuzum doktorum bugün çok yoğundu her zamanki gibi sorularımı soramadım. Benim bebek yan dönmemiş önünü dönmüş gibi kollarının bacaklarının tomurcuklanmasın normalde görünüyormuş ama ben bakıp bakıp göremedim telaş ettim 🥲
Hepimizin ortak özelliği, telaş edecek birşeyler buluyoruz mutlaka 😂 Senin adına sevindim. İnşallah sağ salim kucağına alırsın 🤲🏻🌺

Back
X