- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
İLK ULTRASON izlenimlerini paylaşır misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalik ken ultrosan da görüldü ya da şöyle sorayım beta hcg değeriniz kaçtı?
İlk gittiğimde hcg 13888 çıkmıştı :)
Maşallah çok iyi bir değer ben perşembe gidecem tahmini 7000 falan olur değerim
maşallah kavusmussun sen minik kusuna Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat eylesinHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. O kadar hızlı gelecek ki o günler şaşıracaksın...
maşallah kavusmussun sen minik kusuna Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat eylesin
iki gün sonra tekrar git bu sefer görünür bende biraz gobekliyim dur bakalım bana ne dicekSelam sat 29 haziran ben de bugün ultrason a gittim kilolu olduğum için görünmüyormuş vajinal yapacaz dedi bende hazır değildim geri geldim.moralim bozuldu.pazartesi kan verdim sonuç 2070 vajinal baktı dan var mi
Dr biraz değişik konuştu şimdi buradan boyle gitmen senin sorumluluğunda falan filan hafta ici mutlaka gel ama vajinal muayeneye senin gözükmez fazla.kilolu sun dedi benim ilk gebelik fazla kiloydum gözükmüştü hemen ikilemlere başladık yaiki gün sonra tekrar git bu sefer görünür bende biraz gobekliyim dur bakalım bana ne dicek)) ben daha perşembe gidecem
Bence sen hamilesin şu anda bebeğin karından görülmemesi cok normal. Sadece kese görülebilir o da çoook minik olmalı. benim son adet tarihim 16 haziran ve bebeğin kalp atışını 3 gün önce, anca vajinal ultrasonla görebildik.Dr biraz değişik konuştu şimdi buradan boyle gitmen senin sorumluluğunda falan filan hafta ici mutlaka gel ama vajinal muayeneye senin gözükmez fazla.kilolu sun dedi benim ilk gebelik fazla kiloydum gözükmüştü hemen ikilemlere başladık ya