ULTRASON SONUCLARINIZ Neler

Benimkide çok küçük 5 haftalık 1.5 cm yazmışlar benim 5 haftalık 3.6 mm bir sorun yoktur inşallah haftaya başka bir doktora gideceğim
belki bebek 5 haftalık değil de 4 haftalıktır o zaman 3.6 mm normal olur kese büyüklüğü için. Kanaman yoksa hamilelik belirtileri deva ediyorsa büyür insallah :KK45:

birşey sormak istiyorum leke gelir gelmez mi dr a gittiniz sanki simdi benim.leke var emin değilim dun dr kontrolü olmuştum herhangi birsey olursa gel hemen dedi ama gece dr yok ki devletteki acil var .ve haftasonu ....

birşey sormak istiyorum leke gelir gelmez mi dr a gittiniz sanki simdi benim.leke var emin değilim dun dr kontrolü olmuştum herhangi birsey olursa gel hemen dedi ama gece dr yok ki devletteki acil var .ve haftasonu ....
leke geldiğinde düşük tehlikesi de olabilir yerleşme kanaması da olabilir. Telaş yapma herkes yaşıyor artık bu durumu. Progesteron veriyor doktorlar yada iğne veriyorlar.

Kızlar perşembe günü Allah izin verirse doktora gidecem 6 haftalik oluyor o zaman. Ultrason da neleri gorebilirim yardım edin

Selam sat 29 haziran ben de bugün ultrason a gittim kilolu olduğum için görünmüyormuş vajinal yapacaz dedi bende hazır değildim geri geldim.moralim bozuldu.pazartesi kan verdim sonuç 2070 vajinal baktı dan var mi
kan değerlerin yükseliyorsa düzenli bi şekilde alttan ultrasona girme, bi arkadaşımın rahim tersliğinden gözükmediği için alttan baktırdı haftalarca kanaması oldu düşük tehlikesi geçirdi.

280lerdeydi, tahlili yaptırdığım hastanedki doktor kese gözükmez 1 hafta sonra gel dedi. 3 gün sonra başka bi hastanede başka doktora gittim nokta şeklinde keseyi gördük

3 gün sonra tahmini değerin 750 falan di o zaman
değer düşük olunca 2 gün sonra tekrar yaptırdım 600 küsürdü, bide çok kasık ağrım oldu her gece devlete acile gittim her seferinde tahlil yaptılar, ordaki doktorda düzenli artıyor ama kese gözükmez dedi, kanama olmadığında ilaç vs. de vermedi, sadece ultrasonda rahmin kalınlaştığını söylemişti tam 4 hafta 2 günlükken

Kızlar perşembe günü Allah izin verirse doktora gidecem 6 haftalik oluyor o zaman. Ultrason da neleri gorebilirim yardım edin

Ben 5+4 te gittiğimde keseyi gördüm içinde belli belirsiz bir nokta vardı Bebek olabilir yani boş gebelik değil sesi doktor. haftaya bebeğin görünmeSi sonraki haftada kalp atışı duyulması gerekiyormuş

İLK ULTRASON izlenimlerini paylaşır misiniz
Canim ben de gecen hafta sali ogrendim reglim 2gun gecmisti 1972 cikmisti sonucum. Cuma tekrar baktirdim 7923 cikti. Bu pazartesi de ultrasona gittim tam 5+0 dedi doktor. Keseyi gorduk 8mm ymis. Boyutu cok guzel dedi. Haftaya tekrar kontrolum var kalp atisi duymaya caliscaz insallah.. ama bu bekleme sureci birazcik yoruyo tabi insan heyecandan stresten uyuyamiyor bile:) insallah hepimizin bebisleri saglikli sihhatli gelirler kucaklarimiza:)

Kızlar bugün yarın ultrason da kimler kesesini bebisini görecek

Back
X