sevalaksu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
134
58
48
25
Kızlar fikirlerinizi ihtiyacım var. Bilgisi olan paylaşabilir mi benimle ?

Adet tarihim 15-16 Haziran. 12 Temmuz da beta 19.7 çıktı 2 gün arayla 99.8, - 254,3 - 4 gün sonra yani 20 temmuzda 1304 değerim çıktı. Tahminime göre 1-2 Temmuz yumurtlama oldu. Keseyi ve bebeği görmek için bekledim ve bugün 5+5 te kontrole gittim. Kese 10 ml ve içinde yolk ve bebek yoktu. Hafta olarak 4+6 dedi ama 5+5 olmalıydı . Doktor bir sorun olmadığını geç döllenme olduğunu ,kesenin düzgün olduğunu kanama vs olmadığını iyiye gittiğini söyledi ve 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi. Geç döllenme yoktu , ben biraz endişeliyim. İçinde en azından yolk olması gerekmez miydi.

Bende 6+0da hic birsey yoktu, 6+6da lekelenme icin gittiğimde bebek yeni olusmustu kalp ritmi izlenmisti, bende hicbirsey yok dedi üzerine lekelenme olunca ağlaya ağlaya zor gitmistim doktora, şükür iki hafta önce doğum yaptım hesaplara uymayabilir, hemen olusmayadabilir stres yapma, sağlıcakla gelişir inşallah, hayırlısı olsun

Sağlıkla büyüsün inşallah

Endişelenmeyin. Bende 5+4 te gittiğimde sadece kese gözüküyordu içinde ne bebek vardı ne de yolk. 6.haftada görmüştük bebeği. Doktorunuza güvenin.

Kız hiç kirkma endişelenme kötü dusunme ben 6+1de keseyi gordum 7+2 de kalp atisini duydum bir süru araştırma yapiyodum bos gebelik i diye dusundum eşim sinirlendi arastirma yapmama biraktim sakin sakin gittim kalp atisini duydum icini ferah tut

Kese 20mm olunca en geç, bebek görülebilir. Kalp atışı ise 8 -9. Haftayı bulabiliyor.

Kesenin büyümesi ortalama günde 1mm demişti doktor. Ona göre hesaplayıp randevu alıp gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…