Ultrason

Bukamyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
85
22
38
30
Kizlar idrar testi pozitif ama ultrasonda goremedi doktor bol su iç. Bı saat sonra tekrar gel dedi dua edin benim için lütfen 😟

Kizlar idrar testi pozitif ama ultrasonda goremedi doktor bol su iç. Bı saat sonra tekrar gel dedi dua edin benim için lütfen 😟
kuzucum ıdrar testı pozıtıfı 4. haftada vermeye baslıyo zaten. o zaman kese gorunmz. ıdrar kesenı doldurmanı ıstemıs demekkı karından bakıyo vajınal daha net gosterırdı bakmadı mı?. bhcg olculmedı mı? belkı gec dollenme?

kuzucum ıdrar testı pozıtıfı 4. haftada vermeye baslıyo zaten. o zaman kese gorunmz. ıdrar kesenı doldurmanı ıstemıs demekkı karından bakıyo vajınal daha net gosterırdı bakmadı mı?. bhcg olculmedı mı? belkı gec dollenme?
Geç döllenme ne oluyor

Geç döllenme ne oluyor
yumurtlamanın olması gereken zamandan daha gec olup gec dollenme olması ve son adet tarıhının basından hafta hesaplandıgında kesenın haftadan kucuk olması gerıde olması durumu

Beta hcg kanda kaç olduğunu bilmeden nasıl gerek yok çok saçma

baya rahat doktor :) bana gore degıl. o zaman dırek sızın son adet tarıhınızden bakıp 6 haftalık olmussun gorunmelıydı gıbı konustugunda bhcg ılla bakacak. bakmalı kı gorunmemesının sebebını anlasın

ya alttan bakacam ya su iç gel dedi bende kan testi yapsak dedim gerek yok dedi su içeyim o zaman dedim
1500 üstü olması gerekiyor kese gözükmesi ıcın o normal adetine göre kafadan bı hesap yapmış bol su ıcın felan diye o yüzden demiş gittiğinizde yine çıkmaz ise kan testi yaptırın

Valla benım 304,7 ilken bakmadı hiç kafasından hesapladı su zaman gel diye o zaman gittim anca gözüktü

Kan testi yapıp ilk once hamileligi kesinleştirmek gerekmiyor mu...
6.haftaysa görür insaalah

Back
X