Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzucum ıdrar testı pozıtıfı 4. haftada vermeye baslıyo zaten. o zaman kese gorunmz. ıdrar kesenı doldurmanı ıstemıs demekkı karından bakıyo vajınal daha net gosterırdı bakmadı mı?. bhcg olculmedı mı? belkı gec dollenme?Kizlar idrar testi pozitif ama ultrasonda goremedi doktor bol su iç. Bı saat sonra tekrar gel dedi dua edin benim için lütfen![]()
Geç döllenme ne oluyorkuzucum ıdrar testı pozıtıfı 4. haftada vermeye baslıyo zaten. o zaman kese gorunmz. ıdrar kesenı doldurmanı ıstemıs demekkı karından bakıyo vajınal daha net gosterırdı bakmadı mı?. bhcg olculmedı mı? belkı gec dollenme?
Gerek yok dediKan testi yapmadimi ultrasondan önce![]()
yumurtlamanın olması gereken zamandan daha gec olup gec dollenme olması ve son adet tarıhının basından hafta hesaplandıgında kesenın haftadan kucuk olması gerıde olması durumuGeç döllenme ne oluyor
baya rahat doktor :) bana gore degıl. o zaman dırek sızın son adet tarıhınızden bakıp 6 haftalık olmussun gorunmelıydı gıbı konustugunda bhcg ılla bakacak. bakmalı kı gorunmemesının sebebını anlasınGerek yok dedi
ya alttan bakacam ya su iç gel dedi bende kan testi yapsak dedim gerek yok dedi su içeyim o zaman dedimBeta hcg kanda kaç olduğunu bilmeden nasıl gerek yok çok saçma
1500 üstü olması gerekiyor kese gözükmesi ıcın o normal adetine göre kafadan bı hesap yapmış bol su ıcın felan diye o yüzden demiş gittiğinizde yine çıkmaz ise kan testi yaptırınya alttan bakacam ya su iç gel dedi bende kan testi yapsak dedim gerek yok dedi su içeyim o zaman dedim
Yine çıkmazsa çok üzülecem1500 üstü olması gerekiyor kese gözükmesi ıcın o normal adetine göre kafadan bı hesap yapmış bol su ıcın felan diye o yüzden demiş gittiğinizde yine çıkmaz ise kan testi yaptırın
1500 altında ise Yenı gebelık ise gözükmez boşuna üzülmeyinYine çıkmazsa çok üzülecem![]()
Değişik bı doktor yaValla benım 304,7 ilken bakmadı hiç kafasından hesapladı su zaman gel diye o zaman gittim anca gözüktü
İnşallah canimKan testi yapıp ilk once hamileligi kesinleştirmek gerekmiyor mu...
6.haftaysa görür insaalah
Gittiniz miİnşallah canim
Canım erken gebelik dedi çok dikkat et dedi haftaya gün verdi tekrar görüşelim dediGittiniz mi
Kan testi yapmadı mı hala erken gebelik neye göre söylediCanım erken gebelik dedi çok dikkat et dedi haftaya gün verdi tekrar görüşelim dedi