Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar hamile olanlar ultrasonda kaç hcg değerinde gördünüz yazabilir misiniz
Kaç hafta olduğumu hesaplamadı doktor sadece hcg değerimi biliyorum ondan bu şekilde sordum
Merhaba arkadaşlar hamile olanlar ultrasonda kaç hcg değerinde gördünüz yazabilir misiniz
Kaç hafta olduğumu hesaplamadı doktor sadece hcg değerimi biliyorum ondan bu şekilde sordum
degısır o. kesenın gorunmesı ıcın 5 hafta olmak gerekıyor zaten . yolk sac 6. haftada bebegın kalbı 7. hafta ıcınde alınır. sımdı oyle genıs bı konu acmıssın kı kım neye nasıl cevap versın ? bhcg 1500 lerdeyken kesen gorunur daha erken goren de var daha gec de. bu kesın bı kural degıl kı .. gorulmesı beklenır denır. olması beklenır.. kac senın degerın yaz kı ona gore konusalım:)
Benim değerim iki gün önce 396 çıkmıştı bugün tekrar gittim 2120 olmuş ama ultrason için çarsamba günü çağırdı bugün bakmadı bende merak ediyorum ister istemez acaba gözükür mü çarsamba günü diye
Benim değerim iki gün önce 396 çıkmıştı bugün tekrar gittim 2120 olmuş ama ultrason için çarsamba günü çağırdı bugün bakmadı bende merak ediyorum ister istemez acaba gözükür mü çarsamba günü diye
Ben adet gecikmemden 5 gün sonra gitmiştim, evde test yapıp. Dr. Önce ultrasonla baktı evet gebelik var dedi. Sonra kan tahlili istedi. 5 tüp kan aldılar benden. İnanır mısın, hiçbirinde beta hcg istenmemişti. Şuan 23+5 haftaligim. Hala bir tane bile beta hcg yok. Hep ultrason kagıtlarim var. Ama gebelik onaylandığında adetim 5-6 gün geçmişti.