Ultrason

dlrfn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
171
86
48
30
Merhaba arkadaşlar hamile olanlar ultrasonda kaç hcg değerinde gördünüz yazabilir misiniz
Kaç hafta olduğumu hesaplamadı doktor sadece hcg değerimi biliyorum ondan bu şekilde sordum 🙏

Merhaba arkadaşlar hamile olanlar ultrasonda kaç hcg değerinde gördünüz yazabilir misiniz
Kaç hafta olduğumu hesaplamadı doktor sadece hcg değerimi biliyorum ondan bu şekilde sordum 🙏
degısır o. kesenın gorunmesı ıcın 5 hafta olmak gerekıyor zaten . yolk sac 6. haftada bebegın kalbı 7. hafta ıcınde alınır. sımdı oyle genıs bı konu acmıssın kı kım neye nasıl cevap versın ? bhcg 1500 lerdeyken kesen gorunur daha erken goren de var daha gec de. bu kesın bı kural degıl kı .. gorulmesı beklenır denır. olması beklenır.. kac senın degerın yaz kı ona gore konusalım:)

Benim değerim iki gün önce 396 çıkmıştı bugün tekrar gittim 2120 olmuş ama ultrason için çarsamba günü çağırdı bugün bakmadı bende merak ediyorum ister istemez acaba gözükür mü çarsamba günü diye 😊

Benim değerim iki gün önce 396 çıkmıştı bugün tekrar gittim 2120 olmuş ama ultrason için çarsamba günü çağırdı bugün bakmadı bende merak ediyorum ister istemez acaba gözükür mü çarsamba günü diye 😊
gorunmesını garantılemek ıstemıs ıyı de yapmıs:) yanı cuma 396dan pazartesı ye 2000lere cıkmıs oyle mı. cok guzel artmıs.:) masallah. gorunur yuksek ıhtımal. :))

Ben adet gecikmemden 5 gün sonra gitmiştim, evde test yapıp. Dr. Önce ultrasonla baktı evet gebelik var dedi. Sonra kan tahlili istedi. 5 tüp kan aldılar benden. İnanır mısın, hiçbirinde beta hcg istenmemişti. Şuan 23+5 haftaligim. Hala bir tane bile beta hcg yok. Hep ultrason kagıtlarim var. Ama gebelik onaylandığında adetim 5-6 gün geçmişti.

Bende de hala kaç haftalık olduğumu bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ sürekli beta hcg bakıp duruyorlar bende öğrendiğimde evde test yaptım iki gün geçmişti adetim

Back
X